Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

i3-3220 vs Phenom II X4 965 BE


wrout

Recommended Posts

Ahoj, chci si trochu vylepšit PC a rozmýšlím se mezi těmito procesory. Trochu mě odrazuje, že i3 je jen dvoujádro oproti Phenomu, ale prý byla ve skutečnosti měla mít vyšší výkon. Jde mi o to, aby se při mém občasném hraní zlepšila plynulost hraní, resp. zvýšení FPS. Jinak PC používám na běžné věci, Office, AutoCAD, Inventor apod. Takže kombinace by byly následující:

i3 + deska okolo 1000 Kč s chipsetem H61

Phenom + deska okolo 1500 Kč s chipsetem 880G

- v těchto kombinacích jsou ceny podobné.

Chladič mám Arctic Cooling Freezer rev. 2 nebo jak se jmenuje, case mám malý, takže desku bych potřeboval mATX, zdroj Seasonic 400W. Nejdůležitější je pro mně užitná hodnota vzhledem k ceně a využití. Děkuji za každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

investovat co nejmíň klasicky. já tu kratu nemám moc dlouho a ještě bych si ji rád nějakej čas nechal. Hraju občas BF3, jinak různě, podle toho, co je aktuální. Ono je to hratelný i na mým Pentiu DC E6500, ale chtěl bych to posunout trochu dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Procesor --> http://www.czc.cz/intel-core-i3-3220_2/113986/produkt nebo http://www.czc.cz/intel-core-i3-3225/113791/produkt a v mATX deskách se teda moc nevyznám, takže si nějakou vyhlídni v cenové relaci jakou chceš a uvidíme.Ale nad upgradem GK by si měl popřemýšlet, tuhle prodat a koupit novější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu