wrout Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2012 Ahoj, chci si trochu vylepšit PC a rozmýšlím se mezi těmito procesory. Trochu mě odrazuje, že i3 je jen dvoujádro oproti Phenomu, ale prý byla ve skutečnosti měla mít vyšší výkon. Jde mi o to, aby se při mém občasném hraní zlepšila plynulost hraní, resp. zvýšení FPS. Jinak PC používám na běžné věci, Office, AutoCAD, Inventor apod. Takže kombinace by byly následující: i3 + deska okolo 1000 Kč s chipsetem H61 Phenom + deska okolo 1500 Kč s chipsetem 880G - v těchto kombinacích jsou ceny podobné. Chladič mám Arctic Cooling Freezer rev. 2 nebo jak se jmenuje, case mám malý, takže desku bych potřeboval mATX, zdroj Seasonic 400W. Nejdůležitější je pro mně užitná hodnota vzhledem k ceně a využití. Děkuji za každou radu Citovat
kruta Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2012 Na hry je určitě lepší i3, ale na hry je hodně důležitý GK, kterou si zapoměl zmínit, takže jakou GK máš? Citovat
wrout Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2012 ATI HD 7750, moc nehraju, jen občas, ale když už, tak ať to trochu šlape. Citovat
kruta Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2012 A u jakých her chceš zlepšit FPS?Je to přece jen starší GK a moc výkonná není.Kolik peněz chceš investovat? Citovat
wrout Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2012 investovat co nejmíň klasicky. já tu kratu nemám moc dlouho a ještě bych si ji rád nějakej čas nechal. Hraju občas BF3, jinak různě, podle toho, co je aktuální. Ono je to hratelný i na mým Pentiu DC E6500, ale chtěl bych to posunout trochu dál. Citovat
kruta Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2012 Procesor --> http://www.czc.cz/intel-core-i3-3220_2/113986/produkt nebo http://www.czc.cz/intel-core-i3-3225/113791/produkt a v mATX deskách se teda moc nevyznám, takže si nějakou vyhlídni v cenové relaci jakou chceš a uvidíme.Ale nad upgradem GK by si měl popřemýšlet, tuhle prodat a koupit novější. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.