g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 http://www.games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24727&r=top Asi do toho půjdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 PS3 hry na to asi nepujdou co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 co myslis?kdyz je to tak levny...to by mohli ps3 rovnouprestat prodavat nemyslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 PS3 hry na to asi nepujdou co ? nepujdou :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 PS3 hry na to asi nepujdou co ?ted nevim jestli si to myslel vážně nebo ne :lol: jinak tady je aspon vidět že ps2 ještě zdaleka nekončí a že sony drží slovo v tom když řekli že s ps2 neskončí tak rychle jako to udělali s ps1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Myslim ze p2ka je docela novodoba zalezitost :) a ze jentak neskonci :) mozna si necham rici ;)! za tuhle cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 ja si stejne budu dal setrit na ps3:D...je tam zabudovana ps2:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 No vemte si to... Můžete hrát ve dvou,dobře přenosný DVD přehrávač,kvalita značky,1500 titůlu her a spousty dalších + v přepočtu za 2,800Kč?! Myslím,že to bude ještě dobrá koupě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 No vemte si to... Můžete hrát ve dvou,dobře přenosný DVD přehrávač,kvalita značky,1500 titůlu her a spousty dalších + v přepočtu za 2,800Kč?! Myslím,že to bude ještě dobrá koupě... 2800kc BEZ DPH! ale ja do toho pujdu....uz zacinam setrit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 ja si stejne budu dal setrit na ps3:D...je tam zabudovana ps2:D no zas tak moc ne,nejdou všechny hry a v tý nový verzi co se ted začla prodávat už nejdou ps2 vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 jj ja vim....ale zas Blu-ray hry maj svoje...a kamos ma ps2 tak minejaky hry pujci:D....a jdou vypalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 no zas tak moc ne,nejdou všechny hry a v tý nový verzi co se ted začla prodávat už nejdou ps2 vůbec To vím,říkal mi to kamarád...Prej nepůjdou od FW 1.50 a výš... A tím udělalo Sony velikou kravinu...Ted bych PS3 ani nechtel k Jezisku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 on mysli asi tu novou 40 gb verzi...ne novej FW..a ja bych ho k jezisku chtel....celkem prenosnej dvd prehravac,blu-ray prahravac..:Dno nic...nebudu offtopicovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 do toho bych nesel ani kdyby byl za 2000Kč jsem zastancem pokroku a ne stagnace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 tohle mě dostalo : Že ale platforma jako taková rozhodně neumírá dokazuje firma In2Games, která pro PS2 chystá nové ovladače se schopností zachycovat pohyb (něco ve stylu Wiimote). Už se nemůžu dočkat :) EDIT: ještě dodám že jsem do dneška litoval že jsem si PS2 koupil (koupil jsem ji nedávno) ale po přečtení toho článku už ROZHODNĚ nelituji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 tohle mě dostalo :Že ale platforma jako taková rozhodně neumírá dokazuje firma In2Games, která pro PS2 chystá nové ovladače se schopností zachycovat pohyb (něco ve stylu Wiimote). Už se nemůžu dočkat :) No vždyť píšu... Kam se hrabe PS3... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 ja si stejne budu dal setrit na ps3:D...je tam zabudovana ps2:D no zas tak moc ne,nejdou všechny hry a v tý nový verzi co se ted začla prodávat už nejdou ps2 vůbec To vím,říkal mi to kamarád...Prej nepůjdou od FW 1.50 a výš... A tím udělalo Sony velikou kravinu...Ted bych PS3 ani nechtel k Jezisku... on mysli asi tu novou 40 gb verzi...ne novej FW..a ja bych ho k jezisku chtel....celkem prenosnej dvd prehravac,blu-ray prahravac..:Dno nic...nebudu offtopicovat na nový 40gb verzi nepůjdou PS2 hry...pálený hry na PS3 nejdou.....jen na verzi s fw 1.00 jen tak pro pořádek :) jinak tohle dává za pravdu že PS2 není mrtvá a SONY to ví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 No vždyť píšu... Kam se hrabe PS3... :) mozna ze ps2 nezemre tak brzy jak jsem myslel, ale to s tou ps3 s tebou nesouhlasim...ps3 bude daleko slavnejsi nez ps2 to ti klidne dam pisemne a vsadim se s tebou o co chces, ps3 je uplne nova generace ktera nema zatim k nicemu prirovnani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 mozna ze ps2 nezemre tak brzy jak jsem myslel, ale to s tou ps3 s tebou nesouhlasim...ps3 bude daleko slavnejsi nez ps2 to ti klidne dam pisemne a vsadim se s tebou o co chces, ps3 je uplne nova generace ktera nema zatim k nicemu prirovnani No jasně,že jo... Je to next-gen,ale tady jde o to,za jak dlouho? A co všechno pro to sony bude muset udělat... Aspoň 500 tituůl,menší verzi,prolomení fw a hlavně nižší cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 A obzvlášť se těším na tu novou úpravu designu... Když bude zaoblenější,nebo něják jinak zajímavá,tak do toho jdu určitě. Ale zase cena PS2 Two,taky klesne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 řekl bych že ps2 je zábava, podívej se na wii mafii jakou to má grafiku hmm a jak tě to baví hafo... ps3 se snáží naštěstí marně těžit z výkonu, zatim sem hrál tři hry žádná mě nechytla cena je taky na nic a ta 40 gb verze jak když máš uplně oholený auto jak ted nabízej za nějákejch 140k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 ja myslim ze ta slim verze bude tak za3 roky nejdriv....... jinak wii je dobra akorat tak na multak a ps3 je na singl a hrani po netu a me se zda lepsi ....mam obe konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 řekl bych že ps2 je zábava, podívej se na wii mafii jakou to má grafiku hmm a jak tě to baví hafo... ps3 se snáží naštěstí marně těžit z výkonu, zatim sem hrál tři hry žádná mě nechytla cena je taky na nic a ta 40 gb verze jak když máš uplně oholený auto jak ted nabízej za nějákejch 140k Vzdyt to neni osekany o nic dulezityho, akorat menší hadr a neni tam podpora ps2 her.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 4, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Dobra zprava :) ps2 taky mam , aspon vim ze jeste nepatri do staryho zeleza :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Vzdyt to neni osekany o nic dulezityho, akorat menší hadr a neni tam podpora ps2 her.... pro mě sou celkem ps2 hry důležitý a prej tam neni ani čtečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.