Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bude nová verze PS2 za pár korun.

Recommended Posts

No vemte si to... Můžete hrát ve dvou,dobře přenosný DVD přehrávač,kvalita značky,1500 titůlu her a spousty dalších + v přepočtu za 2,800Kč?! Myslím,že to bude ještě dobrá koupě...

2800kc BEZ DPH! ale ja do toho pujdu....uz zacinam setrit:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tohle mě dostalo :

Že ale platforma jako taková rozhodně neumírá dokazuje firma In2Games, která pro PS2 chystá nové ovladače se schopností zachycovat pohyb (něco ve stylu Wiimote).

Už se nemůžu dočkat :)

EDIT: ještě dodám že jsem do dneška litoval že jsem si PS2 koupil (koupil jsem ji nedávno) ale po přečtení toho článku už ROZHODNĚ nelituji

Odkaz ke komentáři

tohle mě dostalo :

Že ale platforma jako taková rozhodně neumírá dokazuje firma In2Games, která pro PS2 chystá nové ovladače se schopností zachycovat pohyb (něco ve stylu Wiimote).

Už se nemůžu dočkat :)

No vždyť píšu... Kam se hrabe PS3... :)

Odkaz ke komentáři

ja si stejne budu dal setrit na ps3:D...je tam zabudovana ps2:D
no zas tak moc ne,nejdou všechny hry a v tý nový verzi co se ted začla prodávat už nejdou ps2 vůbec
To vím,říkal mi to kamarád...Prej nepůjdou od FW 1.50 a výš... A tím udělalo Sony velikou kravinu...Ted bych PS3 ani nechtel k Jezisku...
on mysli asi tu novou 40 gb verzi...ne novej FW..a ja bych ho k jezisku chtel....celkem prenosnej dvd prehravac,blu-ray prahravac..:Dno nic...nebudu offtopicovat

na nový 40gb verzi nepůjdou PS2 hry...pálený hry na PS3 nejdou.....jen na verzi s fw 1.00

jen tak pro pořádek :)

jinak tohle dává za pravdu že PS2 není mrtvá a SONY to ví :)

Odkaz ke komentáři

No vždyť píšu... Kam se hrabe PS3... :)

mozna ze ps2 nezemre tak brzy jak jsem myslel, ale to s tou ps3 s tebou nesouhlasim...ps3 bude daleko slavnejsi nez ps2 to ti klidne dam pisemne a vsadim se s tebou o co chces, ps3 je uplne nova generace ktera nema zatim k nicemu prirovnani

Odkaz ke komentáři

mozna ze ps2 nezemre tak brzy jak jsem myslel, ale to s tou ps3 s tebou nesouhlasim...ps3 bude daleko slavnejsi nez ps2 to ti klidne dam pisemne a vsadim se s tebou o co chces, ps3 je uplne nova generace ktera nema zatim k nicemu prirovnani

No jasně,že jo... Je to next-gen,ale tady jde o to,za jak dlouho? A co všechno pro to sony bude muset udělat... Aspoň 500 tituůl,menší verzi,prolomení fw a hlavně nižší cenu...

Odkaz ke komentáři

řekl bych že ps2 je zábava, podívej se na wii mafii jakou to má grafiku hmm a jak tě to baví hafo... ps3 se snáží naštěstí marně těžit z výkonu, zatim sem hrál tři hry žádná mě nechytla cena je taky na nic a ta 40 gb verze jak když máš uplně oholený auto jak ted nabízej za nějákejch 140k

Odkaz ke komentáři

řekl bych že ps2 je zábava, podívej se na wii mafii jakou to má grafiku hmm a jak tě to baví hafo... ps3 se snáží naštěstí marně těžit z výkonu, zatim sem hrál tři hry žádná mě nechytla cena je taky na nic a ta 40 gb verze jak když máš uplně oholený auto jak ted nabízej za nějákejch 140k

Vzdyt to neni osekany o nic dulezityho, akorat menší hadr a neni tam podpora ps2 her....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu