Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

tohle mě dostalo :

Že ale platforma jako taková rozhodně neumírá dokazuje firma In2Games, která pro PS2 chystá nové ovladače se schopností zachycovat pohyb (něco ve stylu Wiimote).

Už se nemůžu dočkat :)

EDIT: ještě dodám že jsem do dneška litoval že jsem si PS2 koupil (koupil jsem ji nedávno) ale po přečtení toho článku už ROZHODNĚ nelituji

Odesláno
  Lukino007 napsal:
ja si stejne budu dal setrit na ps3:D...je tam zabudovana ps2:D
  LukDM napsal:
no zas tak moc ne,nejdou všechny hry a v tý nový verzi co se ted začla prodávat už nejdou ps2 vůbec
  goodfella´s napsal:
To vím,říkal mi to kamarád...Prej nepůjdou od FW 1.50 a výš... A tím udělalo Sony velikou kravinu...Ted bych PS3 ani nechtel k Jezisku...
  Lukino007 napsal:
on mysli asi tu novou 40 gb verzi...ne novej FW..a ja bych ho k jezisku chtel....celkem prenosnej dvd prehravac,blu-ray prahravac..:Dno nic...nebudu offtopicovat

na nový 40gb verzi nepůjdou PS2 hry...pálený hry na PS3 nejdou.....jen na verzi s fw 1.00

jen tak pro pořádek :)

jinak tohle dává za pravdu že PS2 není mrtvá a SONY to ví :)

Odesláno
  buddyfriend napsal:
mozna ze ps2 nezemre tak brzy jak jsem myslel, ale to s tou ps3 s tebou nesouhlasim...ps3 bude daleko slavnejsi nez ps2 to ti klidne dam pisemne a vsadim se s tebou o co chces, ps3 je uplne nova generace ktera nema zatim k nicemu prirovnani

No jasně,že jo... Je to next-gen,ale tady jde o to,za jak dlouho? A co všechno pro to sony bude muset udělat... Aspoň 500 tituůl,menší verzi,prolomení fw a hlavně nižší cenu...

Odesláno
  flY1 napsal:
řekl bych že ps2 je zábava, podívej se na wii mafii jakou to má grafiku hmm a jak tě to baví hafo... ps3 se snáží naštěstí marně těžit z výkonu, zatim sem hrál tři hry žádná mě nechytla cena je taky na nic a ta 40 gb verze jak když máš uplně oholený auto jak ted nabízej za nějákejch 140k

Vzdyt to neni osekany o nic dulezityho, akorat menší hadr a neni tam podpora ps2 her....

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu