Shortyzz Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2012 Ahoj, mám problém nevím jestli si mám koupit ps vita nebo ipod touch. Využíval bych to na cesty třeba v metru na hraní her a projíždení internetu. Kdybych chtěl vitu rozhodně budu mít 3G za to ipod zas 3G nemá. Chtěl bych se tady vlastníku zeptat jak se třeba přojíždí internet na Vitě nebo třeba kvalita her a grafika her. Děkuji za odpovědi Citovat
i0nE Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2012 Tak na takove normální prohlížení by i ta Vita stačila, nečekej žádne zázraky. Kvalita her je dobrá, taky zaleží co hraješ za typ her. Citovat
Shortyzz Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2012 díky za response. Citovat
Dweightee888 Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2012 Jednoznačně PS vita,jsou na to stokrát lepší hry a celkově kvalitnější přistroj...tady bych neváhal ani sekundu... Citovat
javak810i Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2012 Buďme realisti. Pokud ti hodně záleží na internetu, poslouchání hudby/sledování videa a ocenil bys lepší fotoaparát, tak ber jednoznačně iPod Touch 5. Pokud ti záleží hlavně na hraní her a ostatní věci ti budou stačit tak, jak to vita zvládá, tak do ní klidně jdi. Je to skvělá mašinka. Citovat
voki Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2012 Mám úplně stejný problém, jak ses rozhodl? :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.