Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ipad mini


lemiju

Otázka

Ahoj Ipadaci,:bash: chci se zeptat. Ipad jsem nikdy nemel, ale ted ten mini me opravdu nadchnul. Jen chci poradit. Jak je to s tema velikostma? premejslel jsem o tom nejlevnejsim 16GB a wifi. Bude to stacit? chci to mit na nejaky serialy, fotky, hry obcas internet. Mam Galaxy SII ( nezabijte me :wohow: ) takze internet mam na nem a vlastne bych mohl internet tahat pres wifi i do ipadu. Takze moje jedina otazka je, jestli si myslite ,ze to bude stacit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

to si musis sam "rozmyslet", jestli ti 16GB bude stacit. Uprimne, dle meho. NORMALNIMU clovekovi to stacit bude..magorovi ne ^^..K cemu budes mit v ipadu/iphonu/kdekoliv 30gb muziky, kdyz stejne se s kazdym vsadim, ze posloucha maximalne 5alb (*nejakych dejme tomu 15pisni=75pisnicek*4MB(mp3)=300MB)..uprimne kdyz to hodne prezenu, myslim si, ze neni clovek, co by poslouchal vic jak 1GB dat v prubehu nejakych par mesicu..

Co je horsi, jsou aplikace..nahazes si jich tam zprvu co nejvic, zjistis, ze stejne pak budes pouzivat 2-3 a ostatni tam ale kvuli velke pameti casto nechas..to ti pak pristroj zpomaluje, a pak teda po pul roce to promazes a nechas tam ty 3..a za tyden zase nahrajes 200 jinych :]..

Videa, to uz je pak horsi, protoze kdyz tam nahazes nejaky serial, stejne to budes muset furt premazavat, protoze se ti na zadnou verzi stejne pomalu zadny serial nevejde cely a das si tam max 1-2 serie..ale u videi to nebudu rikat tak s jistotou, jelikoz na to ipad ani nic jineho nepouzivam, ani telefon, nic..filmy a serialy si proste davam na flasku a koukam na ne pouze a jen na televizy..

kazdopadne tedy znova opakuju, pokud jsi "normalni" a vystacis si s max 2-3GB hudby, nebudes muset mit 100aplikaci (protoze opravdu realne budes pouzivat jen max 5), 16GB verze ti bohate staci.

Ano, uznavam, 32GB jsem mel take, a mel jsem u toho "lepsi" pocit, protoze pamet nevypadala tak uplne zaplnena :] ale i na mym 16GB ipadu mam tedka max 7GB zaplnenych a jsem spokojenej. Ale pokud jsi ochotny si priplatit, ber 32GB verzi. 64GB je podle meho uz opravdu uplna ptakovina kterou proste nevyuzijes a je to zbytecne predrazeny.

Pokud resis i jestli bude stacit jen WIFI verze, nebo jeslti i 3g..opet se jedna hlavne o penize. pokud jsi ochotny platit mesicne nevim kolik, ale cca 200-300kc operatorovi za internet, ktery byl svetovym prumerem pred 8mi lety, jdi do toho. Me to prijde jako kravina. Doma wifinu mam, na to hrani si na zachode nebo v posteli ta wifina staci, v praci, ve skole, v kavarnach, temer vsude ta wifina v dnesni dobe uz je. A na to aby si clovek zapnul 3G internet na zastavce na tech 10sekund v metru..to mi prijde NAPROSTO zbytecne za to platit mesicne navic 3kila.. Pokud treba kazdy den/tyden dojizdis vic jak pul hodiny do prace/do skoly, nebo pokud se vyskytujes v oblasti bez internetu, pak asi ta 3G verze bude optimalnejsi. Ale koukam, ze jsi z prahy. A tady opravdu mas wifi vsude a v metru to 3g nevyuzijes ^^..tudiz dle meho je to zbytecnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu