Michal133 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 zdravím,potřebuju poradit jak s PSP 3004 odstraním flasch.uz nemam pamětovku kde byl.a ted mi to nenačítá hry s disku.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 No pokud tam máš LCFW, tak se ti odstraní sám pokud restartuješ, či úplně vypneš PSP. Pokud ho tam chceš znovu dát, tak ho musíš stáhnout a dát do PSP/Game a spustit fastrecovery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michal133 Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 a kde to prosím stáhnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michal133 Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 když tam dam hru na discu tak to po chvilce napíše the disc could not be read Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Jo tákhle, ty myslíš na UMD? No tak buď budeš mít poškrábaný nebo umaštěný UMD, nebo rozbitou UMD mechaniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michal133 Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 ale ta mechanika načítala hry normálně ale pak jsem hrál stažené hry a ted mi nejdou hry z discu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Michal133
zdravím,potřebuju poradit jak s PSP 3004 odstraním flasch.uz nemam pamětovku kde byl.a ted mi to nenačítá hry s disku.Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.