Sabii Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Prosím, jak maximálně velký HDD jde připojit k RGH konzoli (Jasper)? Koupila jsem Verbatim 2TB s vlastním napájením sestře na Vánoce, ale nedošlo mi, že to možná nebude použitelné :roll: Děkuji za odpověď někoho, kdo s tím má zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 (upraveno) Mel jsem 3,5" 1TB a slapal v pohode. Tak ten 2TB pujde taky :-) a tady to mas potvrzeno ze to jde http://console-forum.net/tema/145755-2tb-externi-hdd staci trochu hledat :-) Upraveno Listopad 12, 2012 uživatelem Anubis1 doplnen odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Vidíš, to jsem nenašla...koukala jsem po různých příspěvcích a na tenhle jsem nenarazila. Ale i tak s tím má někdo problém...snad pojede v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 ten verbazim 2tb z electroworldu sem koupil taky a slape uplne v poho ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Wopiczak - super, to jsi mě moc potěšil :) HDD byl za výbornou cenu, tak proč toho nevyužít, co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.