DitR010 Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Čaute, máte někdo zkušenosti s těmato sluchátkama k PS3 ?? http://sluchatka.heureka.cz/sony-ps3-wireless-stereo-headset-7-1/#buy-there Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Já zkušenost mám,co Tě zajímá?Dokonce je prodávám. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Tak jako jestli jsou za tu cenu slušné, výhody a nevýhody atd :D a za kolik prodáváš ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 já je mám,zvuk na hry LUXUS,akorát někdy jak je to přes bluetooth mě vypadne třeba na jednu vteřinu zvuk.Jinak můžu určitě doporučit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Jo a jak se to vlastně připojuje přes to bluetooth ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 strčíš bluethooth do ps3 zapneš sluchadla a mastíš :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Za sebe můžu říct , že naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Za sebe můžu též doporučit. Mám je už od loňského podzimu a naprostá spokojenost. Zvuk je parádní, jen baterie už mi začíná pomalinku slábnout:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Tedka se rozhoduji jestli koupit za 2000 sluchatka nebo za 1000 redukci k drevenym bedynkam od geniusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Ty bedynky jsou oznaceni SP-HF360X, uz jsou dost stare takze nevim jestli sluchatka nebo redukci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Prosím vás, máte někdo už ty nový "pulse wireless stereo headset"? Ptám se, jestli je mezi nimi nějaký rozdíl. . .starý model jde totiž sehnat tak zhruba za polovic. Taky by mě zajímalo, jestli budou sluchátka fungovat s original blu-ray a zvuk bude virtual 7.1? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Já je mám,zkopíruji to co jsem psal na gamerock.cz Moje recenze je krapet jiná než ty ostatní-porovnávám předešlý model 7,1 s letošní horkou novinkou. Něco je lepší,něco stejný a něco na ♥♥♥♥♥. Jednoznačně pozitivní je,že z nich netrčí čůro s mikrofonem,takže nehrozí ulomení. Zvuk se zlepšil-ne nijak dramaticky,ale je to znát,hrajou opravdu lépe.Chat je "čistčí" ,díky technologii potlačující okolní ruchy.Nově je možnost zvolit z několika zvukový modů typu game,movie,music atd.Lze je díky přiložené redukci jack 3,mm použít jako sluchátka k běžným zvukovým přehrávačům,pro mne k ničemu,protože se mi nevejdou pod kulicha. Co je dle mého zcela zbytečné je technologie bass impact,která krásně vibruje při každém výbuchu,nebo pokud vám někdo napálí broky do těla-♥♥♥♥ je,že při vibracích slyšíte i motorek,které je vytváří.Nechá se nastavit intenzita klepání,lze to i úplně vypnout.Co mi ale vadí,je absence velkého tlačítka na mutnutí chatu,nyní člověk musí hledat ze zadu na hlavě drobounké tlačítko-u původních sluchátek to bylo daleko lepší.Baterie vydrží výrazně déle,asi kvůli té vibrační technologii. Sluchátka jsou těžší,než původní verze,rozdíl je i v pevnosti a přítlaku mušlí k uším-tady musím novější model pochválit-nepůsobí to tak plastově. Shrnutí-pokud bych měl brát z pozice majitele staré a nové verze,co bylo lepší,tak mám pocit,že původní sluchátka byla lepší a upgrade,který jsem provedl já nemá takřka význam.Při nové koupi,kdy bych žádná sluchátka neměl a hodlal si pořídit nějakou kvalitu bych už váhal a tam bych asi těch 1000KČ rozdílu obětoval a koupil nový model. Nová sluchátka působí tak nějak více "echt gold" hogo fogo,což si firma Sony nechá zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Díky, můžeš mi říct pls ještě něco k tomu, jak sluchátka fungují u filmů? Konkrétně original blu-ray. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Stejně jako u her-je monumentální,velmi přesný-prakticky není poznat,že je to 7,1 dopočítávané.Pokud to srovnávám se sestavou,kterou jsem si koupil za několik desítek tisíc-referenční sloupové repro AQ,zesilovač s licencí THX atd,sluchátka stejně vyjdou jako vítěz-myslím co se přesnosti a jemných nuancí tonů týká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohycd Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 helou, funguji jen s tim usbeckem, nebo je propojim pres BT napr. s telefonem?diky.. a na ps vita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.