pspcrash Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 (upraveno) Zdravím uživatele tohoto fora. Dostal jsem od známého staré psp fat. Není zrovna v dobrým stavu. Po zapnutí se jen na 5 sec zapne zelená kontrolka a konec, display vůbec nereaguje. Baterka i nabíječka by měly být ok - oboji nové. Podíval jsem se dovnitř a 1 součástka na desce chybí - viz. obrazek. Jde o součástku ke které je připojen tenký plochý kabel z displaye (jde o podsvícení displaye). Po součástce zůstaly jen pocínovane plochy.. nešlo by jen připevnit ten kabel k těm plochám?- pokud funguje daná součástka jen jako úchyt.. Nebo ji musím sehnat? De o povrchovou montáž - ze svou trafo pájkou nemám šanci to napájet .) Díval jsem se na online servis a napájení by mělo vyjít na 1000 kč- tolik se mě za jeden díl dávat nechce. Díky za jakýkoliv rady. Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem pspcrash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC-Stan Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 No je možné tam kabel od podsvícení připájet.Je to jednodužší než tam pájet nový konektor.Musíš ale dávat pozor aby jsi nespálil flex kabel a rozhodně mít micropájku.Tvůj problém bude určitě jinde.Jestli psp zapneš a po 5 sekundách se ti vypne tak byla utopená deska.Měl jsem několik psp s tímto problémem.Ještě možnost zkusit pandoru pokud se jedná o brick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.