Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak vybrat Xbox 360?

Denysie2

Recommended Posts

Ahoj, prosím o radu.

Jako dárek na vánoce chci koupit Xbox 360, ale ať čtu co chci, stále netuším jak vybrat. Chci, aby šly na něm spouštět neoriginální hry. Ale co jsem četla je těch způsobů docela hodně. Mohl by mi někdo napsat jaký xbox je momentálné z těch novějších nejlepší? A na spouštění her nejjednodušší? Moc děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže xbox slim a vidim ze je 250GB i 4GB takže radši vetší že. A nasla jsem jich vic třeba Elite atd ...tak mam brat něco z toho? A jeste jeden dotaz prosím. Když se teda ty hry budou kopirovat na ten disk potřebuju k tomu ještě něco kromě pc? Jinak moc díky

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Ahoj.. taky hloupý dotaz od nováčka.. pořídil jsem i pro děti na vánoce x360 z electrowordu.. dotaz k té paměti.. má to 4GB.. jde k tomu připojit třeba klasický externí disk 2,5 ? nebo to musí být jejich speciální a hra se pak nahraje na ten disk a není třeba DVD ? nebo se nahraje jen něco ( kolik cca od hry.. ) a zbytek to tahá z DVD ? díky..

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Panove tak jeste jedno rychle shrnuti:

Takze je uplne jedno jstli je to 4gb nebo jina velikost pameti? pokud se na to nebudou ukladat filmy staci bez problemu 4gb - je to tak?

Muzu k tomu pripojit jakykoliv externi hd?Protoze denska jsou za par korun terrovy disky...

Na posledni nejnovejsi verzi nejdou hrat stazene hry? Nebo to jen zatim nejde? Nebo existuje kdyz si koupim dneska novej xbox nejaky upgrade?

Odkaz ke komentáři

Panove tak jeste jedno rychle shrnuti:

Takze je uplne jedno jstli je to 4gb nebo jina velikost pameti? pokud se na to nebudou ukladat filmy staci bez problemu 4gb - je to tak?

Muzu k tomu pripojit jakykoliv externi hd?Protoze denska jsou za par korun terrovy disky...

Na posledni nejnovejsi verzi nejdou hrat stazene hry? Nebo to jen zatim nejde? Nebo existuje kdyz si koupim dneska novej xbox nejaky upgrade?

na hranie staci 4GB, ked chces hrat stale z DVD, pricom mechanika pocas hrania pracuje a tym vydava zvuk ;-) Ostatni si hry instaluju na HDD a to original, pretoze z flashky a externeho HDD vies vyuzit pre potreby konzoly iba 16GB!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu