Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak zajímavá věc, zapnul jsem PS3 Move ovladačem, který byl tedy veden jako port 1, vložil jsem do ovladače - volantu (Move Racing Wheel) a ten se začal chovat jako klasický DS3 protože má na sobě všechny jeho tlačítka včetně triggerů, nic méně po brouzdání v XMB menu jsem spustil GT5 a spolupráce přestala... :roll:

Zkusil jsem jenom tak ze srandy NFS:Shift 2 a vida, spolupráce ve hře plnohodnotná včetně řízení volantem a řazení pádlama :)

Překvapilo mě že to jede bez Eye kamerky a bez spuštěného (rozsvíceného) Move ovladače.

Snad to co nejdříve updatují i pro GT5!!! ... aby synek mohl valit, uvidíme na time trialech zda to něco přinese i když to samozřejmě není G25 nebo zlatá G27.

Pokud by někdo něco zjistil v souvislosti s GT5, tak písněte...

Díky J :)

Odesláno

Tak vyzkoušeno na demo verzích Dirt1, Dirt2, Dirt Showdown, WRC3, F1 2012 a PS3 Move Racing Wheel spolupracuje OK.

Vyzkoušno i na plné hře NFS Hot Pursuit ale bez komunikace, přitom s NFS Shift2 OK

Škoda GT5 zatím také bez odezvy.

Jestli někdo komunikuje na GT Planet zkuste prosím zjistit jak to je či bude.

Díky J

Odesláno

Takže HEURÉKA!

Už to valí na GT5 a všem ostatním včetně SBK X (Moto GP simulátor).

U GT5 a ostatních co to nešlo mi přeskakoval port na 6, teď jsem převolil v XMB menu na "1" port a OK.

Citlivost je vyhovující na 100% u GT5, Dirt3, F1 2012 a SBK X (víc jsem nestihl otestovat), naopak až příliš velká citlivost je u WRC3 a Dirt1...

Tož tak :)

J

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu