xAsassinsx Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Dobrý den prosím vás,kde zistím údaje o mém počítači myslím třeba kolik mám GB,atd..Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 (upraveno) https://www.google.sk/#hl=sk&gs_nf=3&tok=TvxKHXzWjczIGJ1U8OvG2Q&cp=31&gs_id=x4&xhr=t&q=program+na+zistenie+hardware+PC&pf=p&sclient=psy-ab&oq=program+na+zistenie+hardware+PC&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=7fcbc584d11b4d8c&bpcl=38625945&biw=1450&bih=699 Upraveno Listopad 16, 2012 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 A prosím tě http://downloads.zoznam.sk/program/pc-wizard-43 tenhle stačí ?..Chci si totiž kupovat nootebok,ale aby byl lepší než můj PC..A chcu právěze zistit kolik to má a kolik má ten nootebok jaký musím najít informace a co přesně třeba uvedu windows,Gb atd.. Abych vědel,že je lepší ten nootebok ?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 jestli chceš zjistit jaký máš komponenty v PC,tak doporučuje tenhle program: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/benchmarky_a_testy/everest/?g[hledano]=everest&g[oz]=5.50&g[up]=Ultimate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Radsi napis jsem co mas v pocitaci za hardware a za kolik chces si koupit notebook. A lidi ti tu radi pomuzou s vyberem, pac jak vidim ty v PC se moc nevyznas. A hlavne v PC neni nejdulezitejsi kolik ma Gb a co ma za windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 přesně tak,jak píše Hool :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 nejlepsi je kdyz das start, napises tam DXDIAG(pokud mas windows 7, jestli max XPcka, tak musis dat start -> spustit), dej enter a dole je Uloz vsechny informace nebo tak nejak, uloz to na plochu, otevri a nakopruj sem do fora prvnich cca 60 radku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Hool23 Ano máš pravdu v počítači se moc neviznám..Otázečka: Jak zistím co mám za hardware ? Barthezz Nemůžu to udělat nějak mi to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 už jsem ti to tu psal!!! jestli chceš zjistit jaký máš komponenty v PC,tak doporučuje tenhle program: http://www.stahuj.centrum.cz/utility...sty/everest/?g[hledano]=everest&g[oz]=5.50&g[up]=Ultimate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 xAsassinsx napis akorat v nabidce start DXDIAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 A co pak mám to tady vložit a co přesně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 napis dxdiag, pak dole budes mit tlacitko ulozit vsechny udaje, uloz to na plochu, pak ten soubor otevri, zkopiruj uplne vsechno, jestli to nepujde ti dat vsechen text sem o jednoho postu, tak udelej jich nekolik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Ale na tom programu je víc oken... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 nevidím tam grafickou kartu? jinak do kolika peněz chceš ten notas,to bude už snad každej nad 15 000 lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 to nevadi ze tam je vic oken akorat to uloz na plochu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) Ano,už to mám.. Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem xAsassinsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) grafiku má Nvidiu geforce 8600Gt 512mb.... já mu doporučuju ať si koupí spíš kompl než notas,on mi říkal,že to stejně nebude moc přenášet,takže se to nevyplatí. http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_008Q01163A01188U011LEG011LIL011O1X0118BF0111VK011KJF01 něco takovýho bych mu doporučil já,tak se na to ještě mrkněte kdyžtak :) Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem djmajkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 At jsem radsi napise kolik do toho chce investovat :D A taky napis na co potrebujes PC, na strihani videa, hry, filmy, praci, vypocty,internet atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) Hool23 Hry na internetu :) ... Ale nemyslím nějaké superhry,nebo něco takového... A eště se přesně domluvím s rodinou jaká cena... Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem xAsassinsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 já jsem mu sestavil PC na kterým si zahraje všechny dnešní hry na max a s cenou kolem 17K...s tím,že bych mu to poskládal a dal mu tam W7 (bydlí nedaleko ode mne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 já jsem mu sestavil PC na kterým si zahraje všechny dnešní hry na max a s cenou kolem 17K...s tím,že bych mu to poskládal a dal mu tam W7 (bydlí nedaleko ode mne) Jo me akorat zalezi na ti cene, treba kluk ma jen 12 tisic, a i kdyz ma 17 tisic tak doporucil bych lepsi procak treba i5-3570K stoji jen o 400 vic a je mnohem lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Hool23 Hry na internetu :) ... Ale nemyslím nějaké superhry,nebo něco takového... Tak nech sa paci :D :D :D http://www.999hry.sk/ na to ani nepotrebujes novy stroj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) trezzor Uvedl jsi příklad zrovna,které hry takové nemyslím na takové hry by mně i stačil nějaký mobil :D... Ale myslel jsem to jinak to téma... Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem xAsassinsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 trezzor Uvedl jsi příklad zrovna,které hry takové nemyslím na takové hry by mně i stačil nějaký mobil :D...Ale myslel jsem to jinak to téma... Takze potrebujes na online hry jako battlefield 3,counter strike source atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Nikdo nemůže vědět, co (a zda vůbec) si myslíš. Musíš prostě napsat poněkud víc, kolik chceš investovat, jaké hry chceš hrát, apod. Jinak opravdu budeš dostávat odpovědi typu trezzor. Jinak ano, pro zasmání dobré, ale moc neřeknou. Ale jak se říká, na blbou otázku, blkbá odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.