Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

pc-údaje


xAsassinsx

Recommended Posts

  • Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

A prosím tě http://downloads.zoznam.sk/program/pc-wizard-43 tenhle stačí ?..Chci si totiž kupovat nootebok,ale aby byl lepší než můj PC..A chcu právěze zistit kolik to má a kolik má ten nootebok jaký musím najít informace a co přesně třeba uvedu windows,Gb atd.. Abych vědel,že je lepší ten nootebok ?Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejlepsi je kdyz das start, napises tam DXDIAG(pokud mas windows 7, jestli max XPcka, tak musis dat start -> spustit), dej enter a dole je Uloz vsechny informace nebo tak nejak, uloz to na plochu, otevri a nakopruj sem do fora prvnich cca 60 radku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

grafiku má Nvidiu geforce 8600Gt 512mb.... já mu doporučuju ať si koupí spíš kompl než notas,on mi říkal,že to stejně nebude moc přenášet,takže se to nevyplatí.

http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_008Q01163A01188U011LEG011LIL011O1X0118BF0111VK011KJF01 něco takovýho bych mu doporučil já,tak se na to ještě mrkněte kdyžtak :)

Upraveno uživatelem djmajkl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jsem mu sestavil PC na kterým si zahraje všechny dnešní hry na max a s cenou kolem 17K...s tím,že bych mu to poskládal a dal mu tam W7 (bydlí nedaleko ode mne)

Jo me akorat zalezi na ti cene, treba kluk ma jen 12 tisic, a i kdyz ma 17 tisic tak doporucil bych lepsi procak treba i5-3570K stoji jen o 400 vic a je mnohem lepsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdo nemůže vědět, co (a zda vůbec) si myslíš. Musíš prostě napsat poněkud víc, kolik chceš investovat, jaké hry chceš hrát, apod. Jinak opravdu budeš dostávat odpovědi typu trezzor. Jinak ano, pro zasmání dobré, ale moc neřeknou. Ale jak se říká, na blbou otázku, blkbá odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu