iNasko Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) Ahoj, našel jsem způsob, jak sehnat redeem kódy na AppStore nebo Amazon. Dělá se to tak - na iZařizeni ( v Safari ) otevřete tenhle odkaz : Jestli mi chcete pomoct ,tak se regisrujte pod tímto linkem. http://m.freemyapps.com/share/url/28b4b87b Postupujete podle návodu a pak už si jen stahujete sponzorský free aplikace, spustíte je, necháte je nejmíň 30 vteřin běžet a potom se zas vrátíte do Safari. Po nějakej době se vám naakumulujou body, za který si pak můžete vybrat jaký reedem kód koupíte. Poté vym vyskočí kód a vy ho zadáte bud do Appstoru nebo do Amazon podle toho,co jste si vybrali. Gift karty maji hodnotu 1,2,5,10,15,25,50 dolaru. Mám zkušenost ,že za jeden den bylo dost sponzorskžch aplikaci a já měl redeem kody za 4 dolary na Amazon. Až si udělate taky účet můžete dávat svym přátelum svuj link,aby se registrovali a dostanete za něj 200 bodu. Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem iNasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Neklikajte na jeho link, chce vás zneužiť vo svoj prospech. Tu je funkčný a čistý link: www.freemyapps.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) Neklikajte na jeho link, chce vás zneužiť vo svoj prospech. Tu je funkčný a čistý link: www.freemyapps.com Myslím si ,že tvůj komentář tady nemá ,co dělat.... Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem iNasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Myslím, že tá tvoja reklama tu nemá čo robiť. Keď už sa snažíš nahrať referalov, aspoň popros a netvár sa, že ti ide o pomoc druhým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) Nejde mi za každou cenu nabrat referally, kdo chce at se zaregistruje. Myslím na ostatní lidi , tim jim pomůžu ,aby za aplikace neplatili. Když tě to nezajíma ,tak sem prosím nepiš... Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem iNasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Ak by si myslel na ostatných, dal by si sem čistý link a poprosil by si, že ak niekto chce pomôcť, môže použiť tvoj referal link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Nepiš sem už ..prosím moderátory ,aby vymazali všechnu diskuzi ...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Nemôžeš mi zakázať sem písať, len preto, že sa ti nepáči čo píšem. Súhlasím, že by moderátori mohli vymazať celu diskusiu, ale zároveň by ti mali vymazať tvoj referal link a nahradiť ho čistým linkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Jaký je problém prosím tě? proč by se nemohli registroval podemne? Nemáš co dělat ,že tu celý den píšeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Pr3dator: sorry, ale posthunting jak drevena noha od komodora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Proč by si proboha nemohl udělat reklamu a zároveň pomoci lidem? To stejné je třeba Lockerz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Nakoniec to upravil tak, že je to férové. Predtým, tam nemal to, že ak mi chcete pomôcť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Jo, dobře ale přece jenom když nám dá vědět o týhle zajímavý příležitosti tak mi přijde jako samozřejmost mu to tím jeho linkem oplatit, pokud to chápu mě to neublíží a on dostane jednoho followera, nan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.