Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nechápu online nakupování na XBOX marketplace - poradí někdo?


PedrXXL

Otázka

Ahoj, tak jsem se po dlouhé době odhodlal k nákupu online her přes xbox. Nejdřív mě zaskočila nutnost kupovat jakýsi ♥♥♥♥ body, ale budiž - koupil jsem si 2100 bodů a poté i první hru. Teď - asi po měsíci jsem chtěl koupit další, ale všiml jsem si, že už není za ty body, ale za Kč. Na kontě mi to ale ukazuje, že mám asi 1675 G. Co s nima?

říkal jsem si, že asi budou na doplnky a vylepšení, ale ejhle - když jsem si chtěl vybrat doplněk pro hru, bylo tam že stojí 800 a nějakej znak (asi points) a já mám "current ballance" 400. wtf???? Jak to že to neukazuje těch 1675? dík za vysvětlení...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Junior Moderators

Ty G body jsou k nicemu,dostavas je za splneni ruznych ukolu ve hre,za ne nic nekoupis!Slouzi jen na chlubeni mezi kamosi, kolik si ve hre nahral G bodu tzv. Achievements!

Na nakup na XBox Live potrebujes penize a nebo MS Points ktere si koupis na netu nebo v obchode!Pokud chces koupit hru tak za ni zaplatis bud penezma nebo MS pointy,zalezi jen na tobe!V masrketu si vyberes hru,ukaze ti to castku v Kc, pak staci zmacknout na ovladaci X a ukaze ti to ceny v MS pointech,potvrdis, koupis a stahnes do Xboxu!To zes mel 2100 bodu a ted mas 400 bude tim ze si neco koupil za 1700 bodu!

Upraveno uživatelem basildon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu