Marvel98 Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Ahojte,prodávám PS3,posílám jí přes dobírku a nevím si rady stím jak ji zabalit ,aby dorazila v pořádku..Děkuji za odpověd . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Listopad 18, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Bohužel u český pošty člověk neví ani když to pošle jako křehký balík. Doporučoval bych hlavně vnitřek krabice řádně vyplnit bublinkama a taky pska atd. řádně obalit. Pak by mělo být vše o.k. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Zabal ho do papírové krabice a nacpi jí novinami/bublinkami/cimkoli ale hlavně ad se konzole nedotyká nějakou častí krabice a ad je tam uplne na fest - aby se pri prenaseni nebouchala o kraje. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 SAIXX - křehky balíček musí byt zabalený tak aby se nerozbil při pádu z 0,5 m, bohužel Marvel98- zabal to do původní krabice to by mělo bohatě stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vejbuch Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 Já to dělám takto :D Dojdu do datartu, ve skladu mi daj bublinkovou folii(anti stresovou :D) vezmu par novin zabalim to ze vsude okolo jsou noviny bublinkova f. atp. a pak pojistim balik na dannou cenu, já to mám kolem 107,- je to druhý den u člověka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 distephano Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 na poste dej oznaceni Křehke myslim ze za tu nalepku chteji 25 korun a pak si balik pojsiti treba na 6000 korun nebo kolik chces, kdyz se to cestou rozbije mas penize zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marvel98
Ahojte,prodávám PS3,posílám jí přes dobírku a nevím si rady stím jak ji zabalit ,aby dorazila v pořádku..Děkuji za odpověd .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.