Marvel98 Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2012 Ahojte,prodávám PS3,posílám jí přes dobírku a nevím si rady stím jak ji zabalit ,aby dorazila v pořádku..Děkuji za odpověd . Citovat
0 Moderators SAIXX Odesláno Listopad 18, 2012 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2012 Bohužel u český pošty člověk neví ani když to pošle jako křehký balík. Doporučoval bych hlavně vnitřek krabice řádně vyplnit bublinkama a taky pska atd. řádně obalit. Pak by mělo být vše o.k. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2012 Zabal ho do papírové krabice a nacpi jí novinami/bublinkami/cimkoli ale hlavně ad se konzole nedotyká nějakou častí krabice a ad je tam uplne na fest - aby se pri prenaseni nebouchala o kraje. :-) Citovat
0 seth123 Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2012 SAIXX - křehky balíček musí byt zabalený tak aby se nerozbil při pádu z 0,5 m, bohužel Marvel98- zabal to do původní krabice to by mělo bohatě stačit Citovat
0 vejbuch Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2012 Já to dělám takto :D Dojdu do datartu, ve skladu mi daj bublinkovou folii(anti stresovou :D) vezmu par novin zabalim to ze vsude okolo jsou noviny bublinkova f. atp. a pak pojistim balik na dannou cenu, já to mám kolem 107,- je to druhý den u člověka :) Citovat
0 distephano Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 na poste dej oznaceni Křehke myslim ze za tu nalepku chteji 25 korun a pak si balik pojsiti treba na 6000 korun nebo kolik chces, kdyz se to cestou rozbije mas penize zpet Citovat
Otázka
Marvel98
Ahojte,prodávám PS3,posílám jí přes dobírku a nevím si rady stím jak ji zabalit ,aby dorazila v pořádku..Děkuji za odpověd .
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.