mcryba Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 čau chci se zeptat pri vypnuti hry jak se ukáže to please wait tak obcas zamrzne a de rozhejbat jen hard resetem, zaclo to nedávno dva roky mi to nic takovyho nedelalo nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorVitek Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 Občas se mi to taky stává, ale většinou jen když mi zamrzne hra. Jaký tam máš fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcryba Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 mam 6.20 PRO B-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 To už je dost zastaralý firmware, aktualizuj si to na 6.20 PRO C Permanent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcryba Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 (upraveno) a to vadí? sem amatér tak nevim, bude to mít nějaký výhody voproti tadytomu? byla to celkem náhoda že se mi tam povedl vůbec dát cfw a nebricknout psp a tak se docela bojim páč nevim jak na to, mam psp go takže by to mělo jít udělat podle tohodle ne? http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-c-aktualizace-24-8-2012 a co to je ten permanent? Upraveno Listopad 22, 2012 uživatelem mcryba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSPéčko Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Pernament je že je napořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcryba Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Vyřešeno, uš to nedělá bylo to asi hrou, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mcryba
čau chci se zeptat pri vypnuti hry jak se ukáže to please wait tak obcas zamrzne a de rozhejbat jen hard resetem, zaclo to nedávno dva roky mi to nic takovyho nedelalo nevite co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.