vejbuch Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 Zdravim Vás, Chci se zeptat kupoval jste si někdo PS3 v e-shopu ruska88.cz? posílal sem tam PS3 již po 3tí s s YLOD chybou tak požaduji vrácení peněz, nevíte jak dlouho to trvá? já počítám s 30 dněma ale mile by mě překvapilo kdyby ot bylo rychlejší, nemáte něko zkušenost? PS3 už nechci :) na mě se sním lepí problémy :D Půjdu do Nexuse 7 jako takové menší herní centrum ale spíše na konzumaci obsahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 jak dlouho ti ta ps3 vydrzela? 3x ylod to si borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 7 měsíců :) jj všichni se mi smějou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 hmm, to vypada jako hodne seriozni podnik ;). Dej vedet, jak poridis, ale skoro o tom pochybuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 já jsem nadmíru spokojený, všechny reklamace byli vyřízené do 7 dnů sem měl pska doma, a veřím že tentokrát to půjde taky v pohodě :) jen sem chtěl slyšet zkušenosti popř. s jiným prodejcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 hele podivej se zespod PS3 jestli je nálepka pro servis nepoškozená, to skoro vypada že obchodík to opravoval sám :) podle rychlosti, aspon co ostatní uživatele fora pišou tak v servisu mění PS3 za jiný kus a je celkem velká náhoda žes u třech různych ps3 dostal ylod :D pokud tedy nemáš PS3 položenou na koberci a zabalenou jako pumpa na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 nene my to řesíme tak že to rovnou posílám do SOny servisního centra :D právěže ne, mám to na stole ve stínu a vzduch tam proudí dobře je to skoro u okna takže fakt nvm :/ ale co se dá dělat celkem se těším na toho nexuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 Jnak já zas dostal FAT a nové nejspíš nebyli protože na opravence je že byla vyměněná základní deska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 Ylod se vlasně neda opravit tak aby konzole byla 100 fit jako před ylodem,takže reklamace= nevej kus. pokud se ti podařilo uvařit 3 kousky tak gratuluji:) to mate doma +50 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 :D fakt máme doma kolem 23°C je to skoro u okna zdi nejsou zateplené takže i občas táhne od zdi studenej vzduch, navíc hrál sem 10min pak PSka odesli furt dokola :D uz to nechci ani videt, jen skoda rikal sem si ze je prodam az zkusim GTA V a ono nic no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 Vypada to tak, že ti to porad dokola opravuji,misto toho aby ti dali novej kus. proste jsou to hovada.Co se nexuse7 týka tak se mas na co tesit na tegru 3 ted budou vycházet pekny kousky :) ale ps3 ti nexus nenahradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 No uvidim dobropis snad poslou hnedka, pak uz jen pockat jak zareaguje Ruska88.cz pak hnedka hodim report zda to probehlo vse v poradku nebo aby ste si dali radci bacha :) ale pocitám že to probehne vse v poradku zatim nebyl jediny problem. Vím vím, mě by stejně nebavilo furt kupovat hry na pska nejsou nejlevnější a žadnej crack na PS3 sem nechtel davat z duvodu reklamaci takze sem rad ze sem tam nic necpal aspon muzu mit klid na dusi, uz se tesim dam si ho asi k vanocum protoze zas dostanu jen hovadiny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 tak dalsi nove informace, pan Hošek z Ruska88.cz zatim velice prijeme spolupracuje, dnes sem volal do sony servisu tam mi rekli ze mi normalne poslou z5 vyjadreni o nepravitelne vade a ja to pak uz budu resit jen s panem Hoskem z ruska88 takze pak dam dalsi info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Uz se blizime ke konci, pan hosek ma uz vsechny veci ktere potreboval, zákonní lhůuta 30dnů mu beží a končí 19.12.2012 tak sem zvedavej jak to dopadne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 Tak dnes je to den číslo 29. a stále nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 tak dneska jsem komunikoval s panem Hoskem a vse v poradku rikal ze dnes penize poslal. sem zvedav na zitrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 ...no a jak to tedy celé dopadlo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.