Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vás,

Chci se zeptat kupoval jste si někdo PS3 v e-shopu ruska88.cz?

posílal sem tam PS3 již po 3tí s s YLOD chybou tak požaduji vrácení peněz, nevíte jak dlouho to trvá? já počítám s 30 dněma ale mile by mě překvapilo kdyby ot bylo rychlejší, nemáte něko zkušenost?

PS3 už nechci :) na mě se sním lepí problémy :D Půjdu do Nexuse 7 jako takové menší herní centrum ale spíše na konzumaci obsahu.

Odesláno

hele podivej se zespod PS3 jestli je nálepka pro servis nepoškozená, to skoro vypada že obchodík to opravoval sám :) podle rychlosti, aspon co ostatní uživatele fora pišou tak v servisu mění PS3 za jiný kus a je celkem velká náhoda žes u třech různych ps3 dostal ylod :D pokud tedy nemáš PS3 položenou na koberci a zabalenou jako pumpa na zimu

Odesláno

No uvidim dobropis snad poslou hnedka, pak uz jen pockat jak zareaguje Ruska88.cz pak hnedka hodim report zda to probehlo vse v poradku nebo aby ste si dali radci bacha :) ale pocitám že to probehne vse v poradku zatim nebyl jediny problem.

Vím vím, mě by stejně nebavilo furt kupovat hry na pska nejsou nejlevnější a žadnej crack na PS3 sem nechtel davat z duvodu reklamaci takze sem rad ze sem tam nic necpal aspon muzu mit klid na dusi, uz se tesim dam si ho asi k vanocum protoze zas dostanu jen hovadiny :D

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu