sasán Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2012 Zdravíčko. Mam takovej menší dotaz. Ve školním PC jsem si zapojil flashku (včetně mě i spolužačka) když jsme si flashku vzali každej domu, oboum nám vyskočilo (mam eset, ona avast) že je na flashce malware. Když jsem si druhej den došel za učitelem IT na naší škole, začal se tomu jen smát s tim, že to tam dal úmyslně, ať o tom nemluvim s tim a zkoušel mi nabulíkovat že je to jenom ochrana která mi doma zasáhne do OS ... :D Neví někdo za jakym účelem může bejt ve školním počítači malware kterej se potom nám všem bude doma kopírovat do počítače ? :D Citovat
Platfus Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2012 Ehm, tvůj IT učitel je ♥♥♥♥♥ :D Učíte se to samé jak my? Psaní tabulek do wordu?? ad Sent from my lilyPad using Tapatalk Citovat
sasán Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2012 My už IT ani nemáme, měli jsme v druháku a končili jsme učením se HTML :D Jsme zdrávka, žádná moc technická škola (Ale s wordem, excelem atd. jsme začínali :D ) Teď ale především řeším to, proč nám na počítač šířej malware, trochu mě to štve už z principu :D Citovat
Pr3dator Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2012 Určite by si to mal niekomu kopetentnému nahlásiť, kedže to nie je v poriadku. Prípadne z toho môžeš urobiť senzáciu, na tom ESET blogu :D. Citovat
Barthezz Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2012 nahodou jakej malware presne sis nenapsal nekam ? ja mel na informatiku na SS ucitele, takovej fetak technarskej, a o tom bylo znami ze kdyz nema co delat tak kouka [hlavne holkam] server osobni drive co tam maj ulozino [asi hlavne fotky / meli sme na skole celou jednu obri tridu plnou fotografu [hlavne holek...a peknejch :D] kazdopadne to co rek vam neni moc v poradku, a nechapu proc se k tomu priznaval :D asi bude trosku blbej Citovat
Mr.Trololo Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2012 začal se tomu jen smát s tim, že to tam dal úmyslně, ať o tom nemluvim s tim a zkoušel mi nabulíkovat že je to jenom ochrana která mi doma zasáhne do OS ... :D :D To by me zajímalo co jsi mu na to řekl?:wohow: říct to takhle s usměvem mě, pan učitel by neveděl na kterou stranu má předemn\ou utíkat .každopadně na tvem mistě bych si pc nechal v servisu zkontrolovat, a učet bych mu dal chtě nechtě proplatit. Citovat
Anonymous_ Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2012 Pokud mas moznost, tak ten malware nekam uploadni a hod sem link. Mrknu na to a reknu co to asi tak muze delat. Bez nej se tu ale muzeme dohadovat o nicem stale dokola. Citovat
sasán Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 Eset mi hlásí: Infiltrace: INF/Autorun.SZ.virus Spolužačce avast hlásil malware. Jak to z tý flashky vytáhnu ? Kdyžtak to někam uploadnu a pošlu ti to. Díky ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.