Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RGH, FSD 3, aktualizace dashboardu


Recommended Posts

Ahoj, mám RGH s dual nand. Vše jede v pohodě, ale měl bych takovou otázku (online jsem zatím nezkoušel). Microsoft vydal novou aktualizaci na xbox. Já chci být připojen k netu, ale když se připojuji napíše mi to hlášku, abych si stáhl tuto zmíněnou aktualizaci. To zamítnu a tím pádem se ani k internetu nepřipojím a nemůžu hrát originálky jak jsem měl v plánu (samozřejmě přez originál čip Xboxu).

A nevím kdy budu moci stáhnout tuto aktualizaci, aniž by mi přestal fungovat ten druhý čip. Obávám se, že jakmile stáhnu tuto aktualizaci, tak mi RGH přestane fungovat.

Můžete mi poradit jak to vyřešit? Popř. hodit nějaký odkaz, či návod pro amatéra.

Navíc jsem koukal, že vyšel nový FSD, na instalaci tohoto jsem tady návod našel, ale nevím kdy ji instalovat, za jakých okolností atd.

Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj já mám dual nand s nejnovějšíma aktualizacema, tak se ti to tu pokusím trochu vysvětlit, mám ho už tak 3 měsíce ale ještě jsem se do toho úplně nedostal. Takže pokud chceš dual nand originální dashboard aktualizovat, stačí když si založíš nejlépe nějaký nový profil kde budeš prostě hrát jen originální hry raději, kvůli banu ( jelikož nevím zda si to posílá nějaké info o G bodech z hraní), dále na xku máš určitě vypnutí chipů na RGH dual nand to normálně vypni(já mám signalizaci modrou diodou v zadu na xku) a pak jede konzole na originální chip pak aktualizuj dashboard a nemělo by se nic stát. Já osobně to dávám vždy flashrovi aby to udělal, ale když jsem byl u něj tak to normálně oficiálně aktualizoval. Na dual nandu jsou vlastně 2 dashboardy jeden na chipech RGH(na ten se potom váže FSD3) a jeden na chipech Xboxu, proto když to vypneš vůbec to ty druhé nerozpozná, takže se nemusíš bát že to zruší RGH. Na dual nandu dashboradu si zakaž live, to asle asi flasher rovnou udělal, ale nevím v tvém případě ( musíš být na RGH offline). Pokud chceš mít nejnovější dashboard jen na origo xku dashboardu, tak prostě jen aktualizuj s vypnutím chipu. Pokud chceš i na RGH tak se to dělá přes ten J-runner to tady najdeš návody. pak teprve instaluj FSD3 to si stahuje samo nejnovější FSD3 revize, podle mě na dashboard který tam zrovna máš.

Upraveno uživatelem Mikeq
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu