Zdravím Vás, prosím o pomoc mám zmíněný telefon a problém tkví v tom, že občas se mi stane, že při hovoru se najednou s dotyčným neslyšim a hovor stále běží. A při ukončení se mi zdá, že i telefon mírně zamrzl. A po opětovném vytočení číla běží hovor v pořádku. Takhle se mi to stane cca 2x až 3x za den A druhý problém je s připojením k Wifi, z ničehož nic se mi odpojí a někdy musím i telefon vypnout a znovu zapnout Nevím proč, ale ikona zdělující sílu signálu je standartně modré barvy a stává se mi, že zničeho nic zešedne a opět zmodrá. U nás je 3G síť ve standartu mívám i H. Jedná se o T-mobile. Snad sem problémy sepsal polopatě moc mi to nejde Předem moc děkuji za pomoc David
Otázka
djdawe2008
A druhý problém je s připojením k Wifi, z ničehož nic se mi odpojí a někdy musím i telefon vypnout a znovu zapnout
Nevím proč, ale ikona zdělující sílu signálu je standartně modré barvy a stává se mi, že zničeho nic zešedne a opět zmodrá. U nás je 3G síť ve standartu mívám i H. Jedná se o T-mobile.
Snad sem problémy sepsal polopatě moc mi to nejde
Předem moc děkuji za pomoc David
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.