stevens129 Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 (upraveno) Byl jsem dneska na oběd a byla free wifi tak jsem se při čekání připojil na Appstore že zkouknu co nového. Viděl jsem že je Asphalt 7 tak dám stáhnout ale dal jsem předtím ještě tak 7 věcí takže něž tam najela ta modrá čára tak už jsem se z Wifi odpojil. Za pár hodin jsem se připojil na Wifi doma a po chvíli (modrá čára tak na 75%) to napsalo že Asphalt 7 momentálně nelze stáhnout nebo tak něco. Stejným způsobem to nejde ani u jedné další hry, ostatní jdou i když jsem je dostahoval až doma. Samozřejmě sem Asphalt a tu druhou hru párkrát vyhodil z plochy a zkusil znova ale to samé. Nevíte co s tím? Je to jen chvilkové ? Nebo přehlížím nějakou věc? Jsem majitel iP5 a něco od Apple už jsem měl ale nejsem profík a nic takového jsem nikdy neviděl. Díky za rady. Edit: Píše to ''Aplikaci........ nyní nelze stáhnout.'' Tak jsem si to našel tady http://jablickar.cz/jak-odstranit-problem-s-chybovou-hlaskou-pri-stahovani-aplikaci-a-jejich-aktualizaci/ Moc se mi do toho nechce a navíc už to má být dávno opravené, ne? Upraveno Listopad 21, 2012 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.