stevens129 Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2012 (upraveno) Byl jsem dneska na oběd a byla free wifi tak jsem se při čekání připojil na Appstore že zkouknu co nového. Viděl jsem že je Asphalt 7 tak dám stáhnout ale dal jsem předtím ještě tak 7 věcí takže něž tam najela ta modrá čára tak už jsem se z Wifi odpojil. Za pár hodin jsem se připojil na Wifi doma a po chvíli (modrá čára tak na 75%) to napsalo že Asphalt 7 momentálně nelze stáhnout nebo tak něco. Stejným způsobem to nejde ani u jedné další hry, ostatní jdou i když jsem je dostahoval až doma. Samozřejmě sem Asphalt a tu druhou hru párkrát vyhodil z plochy a zkusil znova ale to samé. Nevíte co s tím? Je to jen chvilkové ? Nebo přehlížím nějakou věc? Jsem majitel iP5 a něco od Apple už jsem měl ale nejsem profík a nic takového jsem nikdy neviděl. Díky za rady. Edit: Píše to ''Aplikaci........ nyní nelze stáhnout.'' Tak jsem si to našel tady http://jablickar.cz/jak-odstranit-problem-s-chybovou-hlaskou-pri-stahovani-aplikaci-a-jejich-aktualizaci/ Moc se mi do toho nechce a navíc už to má být dávno opravené, ne? Upraveno Listopad 21, 2012 uživatelem stevens129 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.