juras1981 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 (upraveno) Zdravím. Hledám: Save do hry Dantes Inferno save do hry. Skončil jsem u takového tlusteho obra kterej prdí. Pak jsem přeinstaloval PSP a zapomněl jsem že tam mám věci. Máte někdo Save do te hry k tomu prdícimu tlusťochovy? Předem díky.:cry: Upraveno Listopad 22, 2012 uživatelem juras1981 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 A to jsi to tam nemůžes dohrát sám ? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juras1981 Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Jo můžu,ale jak jsem porazil toho tlusťocha kterej prdí tak mi sčernal displej a tak jsem PSP přehral na verzi 6.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Aha.. Nevíš v kolika procentech to tak je nebo nejaky obrazek toho bosse nemas ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juras1981 Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 To nevím.Byl jsem tak zažranej do hry že jsem se tomu moc nevěnoval.Ale vím že tam byl takovej prdicí tlusťoch,pokusím se najít na netu obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Ok ja počkám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juras1981 Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 tady je odkaz na toho tlusťocha kterej prdí: http://www.alteredgamer.com/dantes-inferno/85297-judge-of-the-dead-and-more-part-2/#imgn_3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Ty mas ale ale stesti tam zrovna nekde sem :D Až ten save v tom zmatku mých savu najdu tak ti ho upnu na Uloz to..Zítra do večera to tu máš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juras1981 Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Díkes! Snad mi zase nesčerná displej až ho znovu porazím. :D Dík :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Tady to máš :) :D http://www.uloz.to/xbwytr8/dantes-inferno-saverar-rar Das to normalne do \PSP\SAVEDATA pustis hru a mel by tam ten save být :) (Oboje tam dej :) ) A Dej mi prosím Thx :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juras1981 Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Jdu to vyskoušet.THX ti dám každopádně za snahu a za laskavost! Jak se davá to thx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Máš přispěvek a jak je takova jakoby dolní lišta tak nalevo je Odpovedet,Odpovedet s citací a napravo máš Thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juras1981 Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Jinač hra už frčí a je to složite!Ale je to prostě krástná hra! Díky za to Save. Jinač už posilám Thanks!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Ok nemáš zač :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.