kucis Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Zdravíčko mám 2 účty, jeden americký free member a jeden český gold, jak udělat abych nakoupil přes gold nějaké věci a mohl je používat i na tom free účtu? Podle všecho addony budou fungovat na všech účtech, ale jak třeba udělat, když si koupím na CZ účtu nějaké triko a chtěl bych obléct avatara na US účtu? tam ho prostě v nabídce nemám :-( takže co mi radíte? Dobít si i US účet nebo se smířit s tím, že nakupovat budu jenom přes CZ účet a užívat taktéž. Teď ještě otázka, jak to bude když si koupím arkádovku, jestli půjde spustit i na americkém účtě.... děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 23, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Nevím jak je to s CZ a US účty, ale já mám 2 CZ profily v Xku, jeden můj Gold a přítelkyně má Silver a když koupím na Livku hru může ji hrát i ona, je vázána na XBox, mám třeba Crysis 2, Dante´s Inferno a hrajeme je oba dva. Avatar je podle mě vázán na účet takže asi budeš muset koupit Gold a MS pointy i pro US účet a nebo přidat kartu na US účet, a nebo jak říkáš využívat na nákupy a hraní jen CZ účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.