michal-PC Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Cau,poradite mi prosim proc se mi vzdy pri pripojovani k PC pres USB kabel ukaze na Vite hlaska:Could not connect to the PC. :/ ale tesne nez to napise tuhle hlasku tak se mi v PC Vita objevi.. Mam na PC Win 7 a na Vite FW 2.00 Dky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Mas nainstalovany aktualni CMA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 http://cma.dl.playstation.net/cma/win/gb/index.html tady to si stahni a pak ti to pujde i pres wifi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michal-PC
Cau,poradite mi prosim proc se mi vzdy pri pripojovani k PC pres USB kabel ukaze na Vite hlaska:Could not connect to the PC. :/ ale tesne nez to napise tuhle hlasku tak se mi v PC Vita objevi.. Mam na PC Win 7 a na Vite FW 2.00
Dky moc!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.