Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

antiviráky


tydýt

Recommended Posts

njn tyhle OEM distribuce windowsu je nejlepsi hned zformatovat a preinstalovat vlastnim systemem [bohuzel si v podstate uz ty wokna zaplatil kdyz sis kupoval ten notebook, proto je podle me nejlepsi kupvoat notebook bez OS, hned to mas treba - 2000 kc] treba acer a asus ti jeste vytvarej schovanou partition [vetsinou 5gb] kde je schovana instalace ty jejich OS distribuce se vsema tema otravnejma aplikacema a starejma ovladacema. Na tvoji otazku bych odpovedel asi tak, ze jestli ti to v trayi nehlasi chybu ze chybi antivir tak tam asi nejakej bude. 120 procesu je opravdu hodne, a budou to vsechno ty kraviny od vyrobce, ja mam na 8mickach Pro edice ted 68 procesu a to me bezi fura veci, ta fyzicka pamet...zalezi kolik mas RAM ale je to samozrejme taky moc. Bejt tebou tak zvazim reinstal [a rovnou smazani ty schovany partition]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vážně radíš přejít na nelicencovanou verzi? :D :D

btw nevíš jestli má HP partition?

neee :]] did uz mas zakoupenou OEM licenci :]]] takze to muzes preinstalovat cistou installaci a aktivovat tim klicem co bys mel mit ve spodu na notebooku.

Na tu partition se muzes podivat ted v systemu, das pravym na tento pocitac, tam das Spravovat[Manage], a tam je Spravce diskovych oddilu nebo anglicky Disk management, a tam po rozklinuty uvidis co mas za partitiony, ta co nebude mit prirazeny pismeno je ta skryta, ale muzes jit tam mit i vic, ta s tim preinstalovym OS musi mit x GB, jestli tam mas treba jen jednu co ma cca 400 mb tak to je jen systemovej skrytej disk kterej tam musi bejt, muzes se na takovou skrytou partition pak podivat jednoduse tim, ze ji v tom spravci oddilu priradis pismeno a pak by se ti mela objevit klasicky v Tento pocitac.

edit - a ted me napadlo, u Hpcek byla recovery volba, kdyz si zapinal pocitac, mackej f11, mel by ti vyskocit okno kde si muzes vybrat reinstall systemu prave z te partition, a MOHL bys tam mit neco jako install basic Image Recovery. Coz jak si pamatuju, tak byla cista instalace prave bez toho software bordelu od vyrobce.

eddit2 / no jasne tady

http://h30434.www3.hp.com/t5/image/serverpage/image-id/3369iB3B239C496BE0551/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1

Upraveno uživatelem Barthezz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu