malakaiCZ Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Ahoj, mám dotaz, doufám že ne duplicitní. Našel jsem pár threadů o hrách pro holky, no potřebuju poradit hru pro manželku, baví jí Crash Bandicoot, teď zkusím jeslti se jí bude líbit Rayman Origins. Potřebuju poradit nějaké hry na tento způsob, takové roztomilé, ne moc náročné, možná infantilní. :-) Xbox je hlavně pro mě, ale aby žena tolik nenadávala, rád bych jí taky něco sehnal :D Díky za rady a tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 24, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Moje pritelkyne rada hraje Forza 3 coz jsou auta a pak ji moc bavilo Dante's Inferno, chodicka ve stylu God of War! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Znám, díky za tip ale jak jsem psal, spíš bych potřeboval něco roztomilejšího a jednoduššího :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 já se sestrou hrával Lego hry, např. Piráty z Karibiku, Indiana Jones nebo SW. Tady je seznam: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Lego_video_games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 stara hrala rada fable v cestine pekne a rango infantilni az dost limbo treba arkadovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 (upraveno) Znám, díky za tip ale jak jsem psal, spíš bych potřeboval něco roztomilejšího a jednoduššího :-) tak to su hadam vsetky detske hry (mozno podla filmov). Tych je dost. Cez Google najdes ich zoznam, potom nejaku recenziu a video pre predstavu...jeden zoznam aj tu http://www.gamescenter.sk/49-xbox-360-pre-deti#/ Upraveno Listopad 25, 2012 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.