hanocri Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Je tady někdo, kdo se chystá tuto hru koupit? Co na ní říkáte zatím? Dle mého vypadá velmi slibně a první recenze - především od Game Informer a Eurogamer.net mě přesvědčily, abych si ji koupil. Obzvláště se těším na otevřený svět a zpracování pohledu z první osoby, který se zdá být skvěle provedený. Dost se mi líbí napříkald, že postava komentuje dění, povzdechne si a podobně. Je to pak takové živější (trochu mi to připomíná průpovídky Nathana Drakea v Uncharted). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beeturbo Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Já 100% kupuji. Singl u dvojky mě bavil, takže o trojce nepochybuji. I když ten mulťák bude teď asi víc styl CoD. No uvidíme jak to dopadne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanocri Posted November 25, 2012 Author Report Share Posted November 25, 2012 Já 100% kupuji. Singl u dvojky mě bavil, takže o trojce nepochybuji. I když ten mulťák bude teď asi víc styl CoD. No uvidíme jak to dopadne. To je skvělé. Tak se pak podělte o zážitky. Doporučuji recenzi v Game Informeru http://www.gameinformer.com/games/far_cry_3/b/xbox360/archive/2012/11/21/you-know-where-you-are-you-re-in-the-jungle-baby.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLush Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Zítra hurá do GAME a přítelkyně holt musí jednou na druhou kolej :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hayamen Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Mám jednu otázku, jak mohu rozšířit škálu zbraní které mám u sebe.Pořád mi to nabízí mít u sebe max. jednu zbraň. Díky za odpověd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvostokx Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 *facepalm* Už zezačátku tě to učí jak si craftovat nový bágly, sumky atd. Dej start/esc podle plaftormy, dej si tam Crafting a najdi si Weapons holsters.. Pak musíš nalovit určitej počet zvířat (snad dvě kozy, prasata atd.) vykuchat je kvůli kůži a pak můžeš otevřít další místo na zbraň, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo.a Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 joo musim koupit, hrál jsem to u kámoše sice na PC ale tak mě to chytlo že jinou hru krom lolka nechci hrát, takže snad do tejdne objednávám na konzoli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoock Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 jaké máte zkušenosti s frameratem, co jsem viděl na netu, tak děs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smartmax Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Ten framerate by mne zajímal taky, protože zase je to PS3, u které se opět mluví o problémech s fps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvostokx Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Framerate je slabší ale nic děsivýho.. Hrát se to dá.. jen občas nějaká lokace je slabší a cutsceny jsou děs.. nemám nainstalováno mám rozbalený iso.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoock Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 hmm, no, takže se dá předpokládat, že víc fps dostanu ze svého počítače, byť tam je to taky bída Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sooe Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 (edited) Zdarec. Potřeboval bych pomoc s jednou mapou v co-op, tak jestli někdo hrajete, přidejte si mě, nebo napište sem a já si vás přidám. EDIT. Tak už nic, dohráno. Edited December 18, 2012 by sooe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chlumík Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Ahoj. teď ji máj na PSN . Nevíte zda je hra v CZ pro PS3 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beeturbo Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Ahoj. teď ji máj na PSN . Nevíte zda je hra v CZ pro PS3 ? Na PS3 čeština není... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryder Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Zdravim. Nebyl by nekdo ochotnej mi pomoct s coopem?potrebuju udelat mapy Overboard a Lightsout ale nemuzu se na tyhle dve pripojit, tak kdyby se nekdo nasel tak si me pridejte na PSN, nick mam v podpisu. Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
remarkcz Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Chci se zeptat mam insane edition a sou tam dva kody .... A tedy kdo má insa stačí když zadám ten na ty doplnky (abych mohl hrát mp)....??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweightee888 Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Ahoj,je tu někdo,kdo by si dal se mnou coop mise?V publicu se to fakt nedá,furt se někdo odpojuje a tak, chybi jen par trofejí do platinky,tak bych to chtěl dodělat :) rad pomohu i s mýma udělanýma coop misema :) kdyztak sem piste nicky a dobu,kdy nejvice hrajete :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouken9 Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Zdravím, rád byhc si zahrál FC3 coop s českejma hráčama. Kdyžtak volám přes skype.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valis1 Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Potřeboval bych zajet 3 mapy v coopu, chybi mi do platiny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowan Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Chlapci pokud někdo potřebuje pomoct s nějakou mapou v coop přidejte si mě do pratel.. hrajeme prakticky každý den večer a všechny mapy i ty v dlc máme projite snad už milionkrat :) hrajeme na normal. Na větší obtížnost to snad ani projít nejde :D ale budem zkoušet taky Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRenzi Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Jeste nekdo kdo si zahraje coop? Kdyz tak nick v popisku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike75 Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Chlapci a děvčata,ve hre muzu mit k dispozici az 4 zbrane ale otevřenou mam jen jednu. Jak toho docilim?Nakoupenych mam asi 6 ale používat muzu jen 1, pozabijel jsem spousta zvirat a nic? nechapu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkVoid Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 (edited) Musíš si z kůží vytvořit opasky na ty další. Všechno najdeš v menu kde máš crafting atd. Najdeš tam jaký kůže potřebuješ a potom si tam ty opasky i vytvoříš. Tady máš třeba video-návod Edited October 15, 2013 by DarkVoid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike75 Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Ok,moc dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivi Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Najde se tu někdo, kdo by mi pomohl se 3 co-op mapkami? :) Btw, jakou by jste doporučili hru podobnou FC3? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts