Miras Novák Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Ahoj, nějakej způsob jak přehrávat filmy ? Když se nemůžu připojit na Live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos1 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Na filmy musíš být připojen na live? Stačí dát DVD nebo flashku do xka ajede to ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miras Novák Odesláno Listopad 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 problém je vtom že se na live připojit nemůžu podle mě tam je ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos1 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Ban konzole, nebo jen ban profilu? Zkus založit nový profil a s ním se připojit na live... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 no se připojím, ikdyž už jsem to dlouho neřešil...mnoho iných způsobu jak si pustit doma film,.....ale xk mi pořád píše...něco...mám ho flashnuté a filmy bez toho nejdou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Miras Novák
Ahoj, nějakej způsob jak přehrávat filmy ? Když se nemůžu připojit na Live ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.