EliteX360 Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Zdravim,mám v plánu si koupit novej ntb s OS WINDOWS8. Chci na něm hrát ETS2 ,ale nikde jsem se nedočetl,že by ta hra byla na WINDOW8.Pouze na XP/7/VISTA Nemáte s tim někdo nějaký zkušenosti?? Díky za rady ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Mam a funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteX360 Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Tak to je paráda ;) Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 taky parim ETS2 na win8 a naprosto v poradku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteX360 Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
EliteX360
Zdravim,mám v plánu si koupit novej ntb s OS WINDOWS8. Chci na něm hrát ETS2 ,ale nikde jsem se nedočetl,že by ta hra byla na WINDOW8.Pouze na XP/7/VISTA Nemáte s tim někdo nějaký zkušenosti?? Díky za rady ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.