Quicksilver Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 To je blby stahovat rucne 300 her :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 viď :D taky mě to nebavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 rikam prehraj fsd a uvidis ze se ti stahne vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Tak mě se pořád nedaří oravřít ty porty :( router mám asus rt-n10e neví někdo jak na něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 (upraveno) tady je ten můj problém líp popsanej. Nevim jak otevřít porty, pokud mi podle toho někdo poradí kam co zadat tak mu postavim ve FC3 editoru svatyň :Dhttp://www.xbox360iso.com/need-help-port-t651467.html?p=4413051#post4413051 No zkus to takhle a nezapomeň restartovat router na chvilku ho vypni, ať si to načte a vyzkoušej test v xboxu podle videa.A napiš mi jaký máš typ Routru.. Upraveno Prosinec 4, 2012 uživatelem triss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 To je blby stahovat rucne 300 her :_( TO neni možný, to funguje úplně normálně.nastav si stažení 3 obalů a zkus dát manuální scan a popř.Restartuj xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Děkuju vyzkouším až matce skončí ordinace xD (tj v prdeli, je mi dvacet a furt jsem pod nadvládou matky :D a to chodim do práce.. holt pohodlíčko :D ) jinak je to Huawei HG520b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 (upraveno) Děkuju vyzkouším až matce skončí ordinace xD (tj v prdeli, je mi dvacet a furt jsem pod nadvládou matky :D a to chodim do práce.. holt pohodlíčko :D ) jinak je to Huawei HG520b Hele tak to vypadá , že to tak je, ale ty porty napiš i do toho local takže budou vyplněné všechny políčka včetně IP adresy ,vše ulož a nezapomeň na ten restart Routru.Zde je to nafocené http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Huawei/EchoLife-HG520b/H.323_Call_Setup.htm Upraveno Prosinec 4, 2012 uživatelem triss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 děkuju ozkouším! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 děkuju ozkouším! :-) Zatím neni zač :) Snad to bude konečně šlapat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 furt s tim laboruju a furt nic, buď jsem ♥♥♥♥♥♥ a někde dělám chybu (není možný radí mi s tim i týpek z toho fora xbox360iso, status legend) nebo to je bloklý u o2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 furt s tim laboruju a furt nic, buď jsem ♥♥♥♥♥♥ a někde dělám chybu (není možný radí mi s tim i týpek z toho fora xbox360iso, status legend) nebo to je bloklý u o2... Hele vytípej mi screeny jak máš nastavený ten router . V DMZ (pokud tam je) máš teda v routru IP xboxu jo?Pak už by se to muselo zkusit udělat přes TEAM VIEWER :) Zítra dělám čerta, tak pozítří by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 ok někdy na večer to udělám teď jdu do práce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 hod jsem tvůj launch.ini jestli nemáš něco špatně v něm tady http://covers.jqe360.com/ registrovaný jsi? a v xboxu seš přihlášen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 jojo registrovanej jsem, přihlášenej vždy na xku i v PC... zajimavý prostě je že rooms vidim, groups taky, můžu se přepojovat dle libosti ale hru nikdy žádnou zaboha nenajdu. večer až budu doma to sem hodim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 (upraveno) Mě se nedávno stalo, že jsem nastavoval XBSlink a vše fungovalo, ale neviděl jsem ani jednu založenou místnost ve hře.FTP fungovalo nádherně, prostě vše jak má, ale žádná místnost nebyla vidět , tak jsem vzal jiný router nastavil a zase nic.Vzal jsem kabelový tester (RJ45) a vše v pohodě.Pak vezmu do ruky net kabel a prohlížim si dráty v síťové koncovce, jedna strana v poho a v druhé špatně zapojený jeden drátek. Tak si říkám to by mohlo být ono.Dal jsem jinou koncovku seštípl a problém byl po cca dvou dnech vyřešen.Prostě jsem to furt řešil softwarově, až jsem si prostě řekl, že to už musí být něčim jiným :)Toto nebude tvůj případ, to jenom co se občas dokáže takhle krásně podělat :) Upraveno Prosinec 5, 2012 uživatelem triss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Já taky přemejšlel že zkusim druhej router jen nevim jestli to pojede (internet) pač ten je od t-mobile internetu :D Jako já to stejně beru jen jako nouzovku pač chci po novym roce na online hrani koupit ps3... ale i tak bych to rád zkusi no :( a třeba gearsy si na ps3 nezahraju že ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Si myslím, že kupovat PS3 pro online hraní je zbytečnost, si vem, že TonyLeeCZ se skupinou lidí hraje přes XBSlink hoodně často,tak není problém se přidat, nebo můžeš dát dohromady něco ty založit a hraješ taky gratis :)A podle mě se JQE360 hodně rychle rozjede, protože nebudeš narozdíl od XBSlinku potřebovat mít zaplej comp. No uvidíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Vzhledem k tomu že mi to nefunguje :D Já chci hrát ale jiný hry než COD víš.. Chci si zahrát Uncharted a další perličky na PSku.. A jako bonuse budu hrát i BFko atd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Jasný :) Uncharted bych dal taky rád.Jinak jsem vytípnul screen kolik her se hraje v 16:00 a myslim, že na to, že to teprve začíná to zase neni tak špatný.Večer je to o dost lepší.A nehraje se pouze COD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Já vim, vždy tam vidim třbea 170 rooms ale ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ slavný soude hru prosě nevidim (jako server)... prostě na frdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 (upraveno) Já vim, vždy tam vidim třbea 170 rooms ale ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ slavný soude hru prosě nevidim (jako server)... prostě na frdel Jo pane tak to mas pravdu je tam hromada hracu ale muzes hrat jen s par.Podle toho jak se divam a ptam, panu co to vytvorili tak, je problem uz jenom to, ze pokud mas doma vice boxu, jako ja, tak si s nima stejnou hru nezahrajes " proste je nevidis" A podle toho co jsem testoval, tak ani neuvidis hrace v siti poskytovatele pripojeni, pac jsou defakto ve stejne siti Stale je to beta tak doufejme, ze to nejak vyresi Upraveno Prosinec 6, 2012 uživatelem soudruh.cb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Tak uz me to obaly stahuje chyba byla na me strane nechal jsem tam starou slozku : DATA Tak jsem ji odstranil a vse nastavil a jede to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dddpepa Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Ahoj, spousta lidi resi otevreni portu na jeji routerech. Jen je potreba rict ze zalezi na tom jak jste taky pripojeni na internet. Je jasny ze kdyz mate nejakeho mistniho poskytovatele ktery vam da nejakou vnitrni adresu kterou dal pak natuje smerem ven tak vam je k nicemu ze si na vasem routeru nastavite port forwarding na vas Xbox. Je pak jeste potreba prave zazadat vaseho providera aby vam i tyto porty preposilal on na vasi adresu (vas router) kterou vam poskytl k pripojeni na internet. Kdo ma na svem zarizeni nastavenou rovnou venkovni IP (viz treba O2) tak takovy problem neresi a jen si nastavi vyse zmineny potr forward na konzoli. Tak treba to nekomu pomuze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Zdravim, po několika neuspěšných pokusech povolit porty v Routeru mi docházejí nápady jak to udělat. Dá mi někdo stručný návod krok po kroku jak v nastavení routeru změnit? Je to od MikroTiku. http://postimage.org/image/ek4oo21mf/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.