danfri Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 (upraveno) Pokec o GTA bitvách , Free Mode a podobně :) Seznam hráčů (Aktivní) CS nick hosanek , PS3 nick hosanek ( asi ) CS nick danfri, PS3 nick g-8-1-7-2 CS nick Hamagen, PS3 nick Vizip CS nick Coloradak, PS3 nick Coloradak_CZ CS nick Manoust, PS3 nick WolfikCZ Třetí Akce ! (Předvánoční pařba) Den : Pátek - 20.Prosince Čas - od 20:20 do 22:30 Mód - FreeMode (Souhlasů 0 z 5 ) SPAWN - Airport (Souhlasů 0 z 5 ) Komunikace - Headset,Chat,SKYPE (Vyberte si co by vyhovovalo) Tudíž délka 2:30 Hodin... Kdoby chtěl tak zahrajem klidně i něco jinýho a nebo to můžem prostřídat , napište názory... Upraveno Prosinec 18, 2012 uživatelem danfri Update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 určitě bych někdy zahrál válí se mi to doma, hraju skoro pořád cod bo2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Ok , někdy se domluvíme , PS3 mám volnej celej příští tejden :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Přidám se, mam complete edition. přidejte si mě do friends: Vizip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Ok , určitě tě přidám hned jak se dostanu k PS3 :) Oba + pár dalších . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Mam čas obvykle každý den v týdnu kromě víkendů od 14:30 do 22:00 je to na domluvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Okey , až bude více hráčů tak sem napíšu první termín :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Přidejte si i mě, většinou teď mám volno přes den i večer, takže až bude víc hráčů určitě zahrajem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Ok , jdu udělat seznam toho kdo zatím by chtěl hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Taky se hlasim mam obyc GTA a episody takze je mi to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) Ok , hned tě tam taky přidam :) Do 30 minut tam budeš POZOR ! Koukněte nahoru a napište svůj názor , jestli to vyhovuje :) Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem danfri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) ano PSN mám stejné jako nick na fóru. Jinak podotknu že hraju také online téměř všechny cod nejvíc ale BO2 a MW3. Jinak jak headset tak i skype, případně ten chat mi vyhovují. Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem hosanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Zatim to vyhovuje tak uvidim komunikace je mi jedno jak free mod souhlas letiste souhlas :) hrajem teda obyc verzi GTA jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Taky mi to vyhovuje, je mi i jedno jestli i obyč GTA či epizody, ikdyž epizody mají lepší grafiku, ale nevadí i klasické GTA4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 no grafiku bych ani nerekl ale je tam ostrejsi obraz a vic dopravnich prostredku a padak :D takze muze byt vetsi prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Jo však tak jsem to myslel, ostřejší obraz, celkově grafika působí lepším dojmem než čtyřka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Skype nebo Chat mi vyhovují, budu to mít zaplý na Vitě nebo PSP :) Pondělek je ideální den :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Ok , takže všechno souhlas ? A budeme to teda brát přeš chat nebo SKYPE ? Popřípadě někteří chat a někteří skype :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 me je to jedno ja muzu jakykoli chat akorat nemam klavesnici takze se mi bude hur psat tak treba headset nebo ten skype no to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Ok , já vybíram skype :) Budu se tesit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Skype nemám, takže buď headset nebo chat, ještě uvidím, ale asi headset... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 A to tě my uslyšíme i když nemáme sluchátka ? Asi jo ne ? Jako já mam sluchátka ale ne USB :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Asi ano, pokud to nevypneš přímo ve hře tak by to mělo jít slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Ok , tak v pondělí , potřebujete se ještě na něčem domluvit ? Pokud vám do toho něco vleze , určitě napište :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Jo slyset by jsme ho meli, ja mam headset taky no tak pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.