Coloradak Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Manoust, super aspoň nebudu s headsetem sám :) akorát budu muset zvuky hry hodně asi zeslabit abych tě slyšel, u Uncharted 3 jsem to tak musel udělat jinak bych neslyšel kamoša s kterým jsem hrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Heh až teď mi to docvaklo, 3.12. mám narozky :) to bude o to zábavnější pro mě :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Tak pak ti popřejem na PSku :D Mimochodem , nedáte někdo do 14:00 v pátek ? :bash: Jen ve dvou :) Heh až teď mi to docvaklo, 3.12. mám narozky :) to bude o to zábavnější pro mě :bash: EDIT : Ale i pro nás :D Až se tam ztrapníme to bude sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Tak pak ti popřejem na PSku :D Mimochodem , nedáte někdo do 14:00 v pátek ? :bash: Jen ve dvou :)EDIT : Ale i pro nás :D Až se tam ztrapníme to bude sranda :D neboj nestrapníte, já nejsem nějaký super hráč který by to uměl nějak hodně dobře :) . Co sy týče hraní ve dvou, možná ten pátek by to šlo nebo spíš v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Ok , domluvíme se zítra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 V patek nejdu do skoly takze muzu klidne od rana az do tech 14:00 :) staci se domluvit Tak pak ti popřejem na PSku :D Mimochodem , nedáte někdo do 14:00 v pátek ? :bash: Jen ve dvou :)EDIT : Ale i pro nás :D Až se tam ztrapníme to bude sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Ok , od kolika ? Vstanu tak do 8:00 :D A komunikace přes PSP ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Tak ja bych dal treba od 9:00 nebo tak nejak jak vstanu :D psp nemam muzem pres chat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Ok takže pudem 3 , souhlasíte ? Já , Coloradak , Manoust a já . Myslim v pátek , pondělí zůstává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Ok přijdu, kdybych náhodou nepřišel tak jsem možná zaspal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 A kdybych nepřišel já tak mě už pak nehledejte :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Hošani tak zítra ráno s Váma bohužel hrát nemožu, mám ještě nějaké vyřizování ve městě, kdybyste ale mohli tak po 15. hodině až do večera bych určitě mohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Jo , v pohodě , ty Manouste , ale jdeš ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Ja jo jen uvidim jak vstanu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Ok , super kolem 9:00 ? Nebo kolem 10:00 ? :D Já budu dole v 8:00 tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Uvidim ale pocitam tak kolem 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Ok , budu čekat od 8:00 přidam si tě a zatim budu koukat na Crafáka než přijdeš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Panové kdyby něco napište mi PM, s pondělkem počítam. Tady se odhlašuju z odběru protože z toho začíná bejt fest spam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Ok , souhlasíte teda všichni s pondělkem ? Vychází to s časem všem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Ok, já souhlasim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Zatim jo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Taky bych v to pondělí zahrál:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Ok napiš svůj nick :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chowky Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Zitra mi dorazi GTA od hosanka takže bych zahrál s vama :P /chowkyn TapTalk Neo V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Ok , teď ráno už nemám čas ale hned jak přijdu odpoledne tak zapínam CS forum , PS3 a vše udělám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.