danfri Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Tak hele , dneska jdu na PS3 tak na 35-45% Takže nevim no , kdo by šel tak se tam nějak srazte :) Já dorazim později (možná) A souhlasíte s pátkem na 100% ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallDown Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Ok jak taky nwm jestli to dneska stihnu patek je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Já to vím! Ptal jsem se, protože tu někdo psal, že nemůže a tak... víš chytráku :? btw...ptal jsem se ještě na sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Ok , tak na PS3 budu od 15:00 to připravovat a podobně , zkoumat proč mi to s některými hráči blbne a podobně , budu se na vás těšit , ahoj ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Cus tak kdo vsechno bude dnes v tech 17:30 hrat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 tak ve 20:20 jsem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Okey , já dorazim kolem 18:00/18:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Tak jsme si zahráli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 No , strašně , to byla pařba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 No slabá! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 První stránka ( Další akce ! ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 ja jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 já taky,,, ale už jsi to vyřešil s tím připojením ?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Chyba je na strane danfriho :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Vždyť to bylo myšlený na něj...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 hraje se az zitra ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 srry za double post ale hraje se teda dneska nebo ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Dnes jsem to nestihl takže se to odkládá asi až po vánocích ale kromě vás dvou na to všichni s prominutím k adminum ser**... Takže to asi nemá cenu , chyba není na mé straně ale na straně hry . Dělá to i kámošovy . Pokud hra je zapnutá a připojí se na GTA někdo jiný hra to nedetekuje a je nutný restart systému PS3 nebo hry spíše hry ale jak mile vypne hru u druhého hráče bude pořád v GTA online i když má být offline . A ten druhý hráč ho uvidí také po připojení online , bohužel hra zase detekuje že hráč není online a takhle to je dokola . Takže že to pujde je asi šance 1/10 . I když jsem s kámošem na PS3 (jirkasedy) už hrál... Zatím čau :) ,asi téma uzavřu a založím do obecných pro všechny hry něco jako je na FB ((PS3 hráči)). danfri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Tak co Killzone 3 ? Nehrajete někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyzed Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Pokud ještě žijete ,tak mužeme dát nějakou tu "pizza party" v GTA IV:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 Jo to můžem , ale problém byl tenkrát v připojení do hry , bu´d to ukazovalo že daný hráč je online nebo to ukázalo tomu hráči pravej opak tzv.nikdo se nemohl připojit k nikomu... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Ahoj taky bych dal jenže mám verzi GTA 4 Liberty City jestli to pújde.Nick aurelio2038 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyzed Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 Tento problém mají i kompaří tuším:D A tak vyzkoušíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 Okhej stačí napsat čas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.