Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HACK Facebooku nebo emailu

junior

Otázka

Čau,potřeboval bych hacknout jedno z toho abych se dozvěděl jestli mě mladá podvádí nebo ne....email bych potřeboval hacknout na seznam.cz.....máte s tím někdo nějaký skušenosti nebo nějakou radu ? zkoušel sem hledat na googlu ale nic sem nenašel :(

budu rád za každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
Hool23: Takže podle tebe je správné nabourávat přítelkyni facebook/email za účelem zjištění infa místo toho si v klidu sednout a všechno si vyříkat? Ok, nemám dalších otázek. ;)

Neco takovyho jsem napsal? Pokud ja vim jsem napsal pokud nevite odpoved - neodpovidejte.

to junior: Presne jak pise CiD mas se na ni vysrat, mel jsem podobny problemy a muzu ti rict ze marnis cas, musis na ni zaomenout. Vim je to tezky, ale za par let budes rad ze ses z toho pryc.

Upraveno uživatelem Hool23
Odkaz ke komentáři

• 0

Nechci ti do toho kecat, je to tvůj život, tvoje přítelkyně, tvůj vztah, ale pokud si nevěříte a nejste si schopni spolu v klidu sednout a popovídat, nevím, proč se jí držíš. Pokud se chceš opravdu snížit, tak jí projeď telefon, je to jednodušší než zjišťování hesla na accountu, ale v tom případě je to podvod od tebe a při zjištění půjde vztah do kopru tak jako tak. :)

P.S.: A pokud si myslíš, že ti tu někdo poradí, jak hackovat, myslím, že sis spletl fórum chlape. ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
Ale lidi zase nedelejte ze sebe supr krute typky(nevztahuje se to na vsechny), pulka z vas nemela nikdy holku, nebo delsi vztah.

Kluk ma nejspis problem a vy tu ze sebe delate machry, pokud nevite odpoved - neodpovidejte.

Dostáva se mu rad a pomoci jakou asi bude chápat až za nekolik let

Jinak "pokud nevite odpoved - neodpovidejte"

ty jsi fakt mysliš že mu tady nedko napise tutorial jak se ji dostat na email?jinak zdraví ti slouží dobře?

konec koncu třeba je ta story smyšlená a jen se chce nekomu nabourat na email pochybuju že s takovu blbostí mu bude nekdo pomahat.

Už to važne nekdo tady Zavřete:)

Upraveno uživatelem Mr.Trololo
Odkaz ke komentáři

• 0
Dostáva se mu rad a pomoci jakou asi bude chápat až za nekolik let

Jinak "pokud nevite odpoved - neodpovidejte"

ty jsi fakt mysliš že mu tady nedko napise tutorial jak se ji dostat na email?jinak zdraví ti slouží dobře?

konec koncu třeba je ta story smyšlená a jen se chce nekomu nabourat na email pochybuju že s takovu blbostí mu bude nekdo pomahat.

Už to važne nekdo tady Zavřete:)

Jedine jsem chtel zabranit aby takovy jako jsi ty, zacali zesmesnovat zoufalost nebo nadeji ''Juniora''.

To ze ty napises, ze tohle je fakt extrem, a k tomu par vytlemenjch smajlu ,to mu asi neoblehci jeho nastavajici situaci.

Ale ta odpoved spociva v normalni rade, a ne to ze ho budes kritizovat, a radit mu ze hacknout FB dokaze pomoci tutorialu ktery najde na netu.

Odpovidat mi na to nemusis, dekuji.

A

Odkaz ke komentáři

• 0
Jedine jsem chtel zabranit aby takovy jako jsi ty, zacali zesmesnovat zoufalost nebo nadeji ''Juniora''.

To ze ty napises, ze tohle je fakt extrem, a k tomu par vytlemenjch smajlu ,to mu asi neoblehci jeho nastavajici situaci.

Ale ta odpoved spociva v normalni rade, a ne to ze ho budes kritizovat, a radit mu ze hacknout FB dokaze pomoci tutorialu ktery najde na netu.

Odpovidat mi na to nemusis, dekuji.

A

Nebudu se tady stebou o tom dohadovat:)je ti 20 :D:Daž budes před 30týkou mužem podebatovat jasný?:)

Jinak kdybych mel rict neco od srdce a uprime tak ten dotyčnej co to založil se chova jako psychpat

a když se vžiji do kuže té holky :) tak: představa že jí jeji kluk chce kontolovat email, facebook je minimalne na takovu kopačku do zadnice že by si na ni tyden nesednul.Nevím možna mu neco udelal nebo ne ,ale to co dela on neni normální ani trochu :!:......

Jinak říkam pravdu a to co si myslim a taky jak to chodi když se to nekomu zda necitlive

tak at si polibi Pr...:):)

Odkaz ke komentáři

• 0
Nebudu se tady stebou o tom dohadovat:)je ti 20 :D:Daž budes před 30týkou mužem podebatovat jasný?:)

Jinak kdybych mel rict neco od srdce a uprime tak ten dotyčnej co to založil se chova jako psychpat

a když se vžiji do kuže té holky :) tak: představa že jí jeji kluk chce kontolovat email, facebook je minimalne na takovu kopačku do zadnice že by si na ni tyden nesednul.Nevím možna mu neco udelal nebo ne ,ale to co dela on neni normální ani trochu :!:......

Jinak říkam pravdu a to co si myslim a taky jak to chodi když se to nekomu zda necitlive

tak at si polibi Pr...:):)

No dobre..

Ale zajimavy je ze je ti cca 28 a mas nick Mr. Trololo :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Jako nic proti,ale popřemýšlej nad tím co jsi napsal:)

Pokud je tohle tvoje dedukční myšlení:roll: je me stoho smutno

Hale nic hroznyho jsem nenapsal, ale pokud z takovejch veci je ti smutno, co jsi teda za chlapa?

A to ze vytahujes vek ze je ti 30, to neznamena ze mas zkusenosti vic nez ja, spis je trapas ze vek vubec vytahujes.

Navic nick Trololo pro zkuseneho, dospeleho cloveka je trochu extrem.

Ale vetsi extrem ze v takovym veku nedokazes psat bez chyb (JE ME STOHO SMUTNO)

Upraveno uživatelem Hool23
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu