Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
no jdou po tobe nejspis proto,protoze si nejhledanejsi clovek na ostrove?co se tyce musky,musis se naucit mirit,nemam s tim nejmensi problem jo a utect nepratelum se da taky v pohode...

jeste ze nejsi recenzent,shazovat kvalitu hry kvuli tomu ze ti nejde :D

tak kdyz ses nejhledanejsi, tak to chapu, ale bylo by dobré, kdyby se po ostrově pohybovali i jiní lidé než jen nepřátelé... nevim, mozna jinou zbrani, pouzivam AK, treba se snipu nemam problem... utect se da, ale jen rikam, ze jsou momenty, kdy ses vedle nich a nevidi te a potom, kdyz uteces hodne daleko, tak porad jeste strileji s brilantni presnosti a vidite pomalu lip, jak ty je...

Odesláno

tady máš mapku http://guide4games.com/images/Far_Cry/far-cry-3-animals-locations-Guide4GameS.com-.jpg tam kde sou kanci vyznačení, tam byli ... už sem se vydal i na žraloky, abych měl odemčený sloty na guny od začátku O:-)

PS: ten tvůj "board" vypadá takle http://www.clipartpal.com/_thumbs/pd/education/school_bullitin_board.png , myslím že tabule ti tam něběhá :D

Odesláno
Tak jsem na to taky přišel . Stačilo mi otevřít 4. Rádiové veže a pak se objevila lokace s vepři a tam byli . Tedka zase hledám domácí skot , nějaké byky :) Jinak hraju na Wariora a zas tak těžký to není ;)

Souhlasim... ja to hraju od rána,na střední obtížnost a připadá mi to jako FC2 na easy.... grafika mě zklamala,připadá mi strašně přebarvená (samsung led 3d 8.řada).Jinak pohoda,super hra.Jedna z nej za poslední roky ....

Odesláno
jak obsadit nepřátelskej tábor ? se mi stalo, že jsem třeba vystřílel určité uzemí, kde se poflakovali piráti a stejnak to bylo na prd a území mi nepřipadlo...

jednoduše, tam kde máš červenou vlajku stačí přijet, všechny vystřílet, musíš vystřílet i ty co přijedou, když spustíš alarm, když sejmeš posledního nepřítele, spustí se cut scéna a uzemí je tvoje ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu