Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Far Cry 3

Rawmen

Recommended Posts

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no jdou po tobe nejspis proto,protoze si nejhledanejsi clovek na ostrove?co se tyce musky,musis se naucit mirit,nemam s tim nejmensi problem jo a utect nepratelum se da taky v pohode...

jeste ze nejsi recenzent,shazovat kvalitu hry kvuli tomu ze ti nejde :D

tak kdyz ses nejhledanejsi, tak to chapu, ale bylo by dobré, kdyby se po ostrově pohybovali i jiní lidé než jen nepřátelé... nevim, mozna jinou zbrani, pouzivam AK, treba se snipu nemam problem... utect se da, ale jen rikam, ze jsou momenty, kdy ses vedle nich a nevidi te a potom, kdyz uteces hodne daleko, tak porad jeste strileji s brilantni presnosti a vidite pomalu lip, jak ty je...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tady máš mapku http://guide4games.com/images/Far_Cry/far-cry-3-animals-locations-Guide4GameS.com-.jpg tam kde sou kanci vyznačení, tam byli ... už sem se vydal i na žraloky, abych měl odemčený sloty na guny od začátku O:-)

PS: ten tvůj "board" vypadá takle http://www.clipartpal.com/_thumbs/pd/education/school_bullitin_board.png , myslím že tabule ti tam něběhá :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem na to taky přišel . Stačilo mi otevřít 4. Rádiové veže a pak se objevila lokace s vepři a tam byli . Tedka zase hledám domácí skot , nějaké byky :) Jinak hraju na Wariora a zas tak těžký to není ;)

Souhlasim... ja to hraju od rána,na střední obtížnost a připadá mi to jako FC2 na easy.... grafika mě zklamala,připadá mi strašně přebarvená (samsung led 3d 8.řada).Jinak pohoda,super hra.Jedna z nej za poslední roky ....

Odkaz ke komentáři

jak obsadit nepřátelskej tábor ? se mi stalo, že jsem třeba vystřílel určité uzemí, kde se poflakovali piráti a stejnak to bylo na prd a území mi nepřipadlo...

jednoduše, tam kde máš červenou vlajku stačí přijet, všechny vystřílet, musíš vystřílet i ty co přijedou, když spustíš alarm, když sejmeš posledního nepřítele, spustí se cut scéna a uzemí je tvoje ;)

Odkaz ke komentáři

tak jak jste daleko? já tak 13náct misí zasebou, spíš teďka craftuju. pro mě hra absolutně bomba jak po grafické stránce tak po herní. libí se mi úprava zbraní a craftování.. po nudné dvojce je to pro mě překvapení a nemůžu se od toho odtrhnout

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu