onefootman Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Nevíte někdo kolik misí je v online coopu? koukal jsem , že se dá hrát ve splitscreenu. Je možný hrát i offline ve splitu? dík Může mi někdo odpovědět? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Jo jde i offline split.. nezkoušel jsem to zapínat ale v menu to je ;) a je tam klasická obrazovka press start to connect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 no jdou po tobe nejspis proto,protoze si nejhledanejsi clovek na ostrove?co se tyce musky,musis se naucit mirit,nemam s tim nejmensi problem jo a utect nepratelum se da taky v pohode...jeste ze nejsi recenzent,shazovat kvalitu hry kvuli tomu ze ti nejde :D tak kdyz ses nejhledanejsi, tak to chapu, ale bylo by dobré, kdyby se po ostrově pohybovali i jiní lidé než jen nepřátelé... nevim, mozna jinou zbrani, pouzivam AK, treba se snipu nemam problem... utect se da, ale jen rikam, ze jsou momenty, kdy ses vedle nich a nevidi te a potom, kdyz uteces hodne daleko, tak porad jeste strileji s brilantni presnosti a vidite pomalu lip, jak ty je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 nevíte kdy se otevřou i ty další sloty pro zbraně? mám furt jen ten jeden a ten horní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 To se neotevře, to si musíš vyrobit... copak vůbec nikdo nečtete co vám ta hra píše? Dej start, crafting, a najdi si weapon holsters a jaký kůže k tomu potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 aha soráč.. nečtu to protože na mé malé CRT televizi mám ty písmenka rozmazany :D díky zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Jo to chápu taky jsem to tak měl :D:D kdyžtak si to najdi na netu, tam ty "recepty" určo budou.. ale mám pocit že na první potřebuje dvě kůže z kozy (goat skin) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Kde jste Craftly BOARD ( divoký prase ) . Na mapě kde jsou prasata je jenom prase domácí. Potřebuje ho abych mohl upravovat množství munice . Mám ps3 verzi. Ale boardi na mape nejsou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 tady máš mapku http://guide4games.com/images/Far_Cry/far-cry-3-animals-locations-Guide4GameS.com-.jpg tam kde sou kanci vyznačení, tam byli ... už sem se vydal i na žraloky, abych měl odemčený sloty na guny od začátku O:-) PS: ten tvůj "board" vypadá takle http://www.clipartpal.com/_thumbs/pd/education/school_bullitin_board.png , myslím že tabule ti tam něběhá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 taky jsme si ty slotyn a zbraně a munici udělal hned ze startu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Ty prasata tam porad nejsou . Teda ani podle mapy jsem je nenasel: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Tak to ti nezávidím, takle při západu si opýkat kaňoura, přitom bafat skaňoura z všudypřítomných marihuanových polí... slast pro oko, plíce i chuťové pohárky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Fenix- doporučuju v těch jižních oblastech hledat prasata (divočáky) na severu jsou spíš čuníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 nevíte esi je to aji česky na xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Ne není.. Ale ta angličtina je tam základní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 tak jsem na to prisel prasata a cunici vypadaji stejne ale klic je v tom ze ten obrazek kdyz se kouka do prava jsou tam cunici kdyz do leva tak divocaci :...jsou jak uz tu padlo vetsinou na jihu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 áha tak to jsem taky nevěděl to doleva do prava, ale jak jsme psal, na jihu jich je dost :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Tak jsem na to taky přišel . Stačilo mi otevřít 4. Rádiové veže a pak se objevila lokace s vepři a tam byli . Tedka zase hledám domácí skot , nějaké byky :) Jinak hraju na Wariora a zas tak těžký to není ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Tak jsem na to taky přišel . Stačilo mi otevřít 4. Rádiové veže a pak se objevila lokace s vepři a tam byli . Tedka zase hledám domácí skot , nějaké byky :) Jinak hraju na Wariora a zas tak těžký to není ;) Souhlasim... ja to hraju od rána,na střední obtížnost a připadá mi to jako FC2 na easy.... grafika mě zklamala,připadá mi strašně přebarvená (samsung led 3d 8.řada).Jinak pohoda,super hra.Jedna z nej za poslední roky .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 U mně z FC3 největší spokojenost, opravdu takhle mě hra už dlouho nebavila ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Grafika je taková trošku přepálená ale stačí nastavid monitor/televizi a je to dobrý... a pro mě nejlepší FPS hra roku.. (sorry Dishonored :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 jak obsadit nepřátelskej tábor ? se mi stalo, že jsem třeba vystřílel určité uzemí, kde se poflakovali piráti a stejnak to bylo na prd a území mi nepřipadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 jak obsadit nepřátelskej tábor ? se mi stalo, že jsem třeba vystřílel určité uzemí, kde se poflakovali piráti a stejnak to bylo na prd a území mi nepřipadlo... jednoduše, tam kde máš červenou vlajku stačí přijet, všechny vystřílet, musíš vystřílet i ty co přijedou, když spustíš alarm, když sejmeš posledního nepřítele, spustí se cut scéna a uzemí je tvoje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 tak jak jste daleko? já tak 13náct misí zasebou, spíš teďka craftuju. pro mě hra absolutně bomba jak po grafické stránce tak po herní. libí se mi úprava zbraní a craftování.. po nudné dvojce je to pro mě překvapení a nemůžu se od toho odtrhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Dobrý den.Chci se optat co mám udělat na začátku.Utekl jsem normálně z tábora,vylezl na věž.Pak jak je ta mapka tam jsou kytky a nějaký to prase.Nevim prostě kam jít.Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.