Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 (upraveno) Dobrý den.Chci se optat co mám udělat na začátku.Utekl jsem normálně z tábora,vylezl na věž.Pak jak je ta mapka tam jsou kytky a nějaký to prase.Nevim prostě kam jít.Děkuji za radu Když jsi otevřeš mapu tak tam mas aktuální quest rozepsany . Myslim ze tedka mas za úkol jít a ulovit 2 divocaky (na mapě u prasat je najdeš ) . A pak z toho craftnout batoh. To je to menu kde najdeš skill strom atd. Upraveno Prosinec 1, 2012 uživatelem Fenix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Nevíte někdo název té písničky co hraje úplně hned při té první ukázce jak to spustíte, myslím to jak jste zamčeni v té kleci a on vám na tom mobilu přehrává co jste tam všechno dělali (diskoteka, jizda na skutru, skydiving) atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Nevíte někdo název té písničky co hraje úplně hned při té první ukázce jak to spustíte, myslím to jak jste zamčeni v té kleci a on vám na tom mobilu přehrává co jste tam všechno dělali (diskoteka, jizda na skutru, skydiving) atd.. M.I.A. - Paper Planes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 (upraveno) a já bych měl otázku co má tady na tomhle videu za zbraň v čase 5:48? já ji v obchodě nemám.. mám tam jen 4 zbraně aha už vím. :) zbraně se průběžně otevírají nové Upraveno Prosinec 1, 2012 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Taky jsem moc nadšený, ten lov je úžasný, nebaví tě plnit úkoly, jdeš na lov a pak to craftneš, super odreagování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Na lovu mě nejvíc sere že ty mrtvoly během 10 sec zmizí .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 tak prave hraju na PC a mrtvoly me nemizi... Skoda mam v planu si to poridit i na xko :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Tak sem poprve hral na PC a mam za ukol jit za tou meduzou, ale prijde mi to takove sekave i kdyz snizim nastaveni. Nemate nekdo to same? Asi radeji poridim na xko. A co multiplayer, hral nekdo uz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Ahoj , může mi někdo poradit jak mám odemikat upgrady na zbraně . U rádiových věži odemikam nove zbraně, ale ne upgrady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 upgrady na ty první zbraně nejsou, upgrady (kolimátor, zásobníky, dalekohledy, tlumiče atd.) sou až na dražší zbraně.. třeba na kalacha nic nenandáš což mě sere.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Pro mě určitě hra roku a asi i nejlepší co jsem kdy hrál (žádná jiná mě tak nefascinovala). Hraju na plazmě 160cm a jedním slovem PARÁDA :coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 A budou se odemikat ještě nějaké zbraně . A nebo pouze ty co jsou plácene budou zdarma :) a bude nějaký upgrade na SDV Dragunov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 ano až zabiješ vasse tak se ti otevřou další zbraně.. nová pistol, brokovnice, 2 smg, 2 pušky, 1 snipa apod.. a pokud tam nemáš zobrazen uz od zacatku upgrade tak nebude. a u dragunova ani neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 jednoduše, tam kde máš červenou vlajku stačí přijet, všechny vystřílet, musíš vystřílet i ty co přijedou, když spustíš alarm, když sejmeš posledního nepřítele, spustí se cut scéna a uzemí je tvoje ;) takže jsou i místa na mapě, která vlajkou uznačená nejsou a tím pádem tam můžu střílet jak chci a stejnak to k ničemu nebude ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Ty musíš dobít jejich tábory (Stanoviště kde je raspawn )a tím pádem osvobodis území . Přijedou spojenci a nebudou se tam tak často raspawnovat piráti. Když dobijes červenou vlajku , území je tvoje . Když nespustis alarm je tam max 5enemacu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Tak už je Far Cry 3 na x360 přeloženej do cz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Super, ale co radši rovnou říct kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 určo to bude na share-foru a tam si to bude škudlit pro sebe michalss. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Čeština je pouze na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 když tam psal že je už i CZ na xbox tak asi nebude jen na pc že! oficiálně je jen na pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Tady ta hra ma naprosto primitivní Aj ze ani překlad není potřeba . Tedka me dostal soundtrack u mise s vypalováním marihuanovych poli . Skrillex jsem tam vážně nečekal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 cz je pouze na pc.Na konzole nikoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 hezoune je i na xbox... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 cz je pouze na pc.Na konzole nikoliv připadám si tady jak u blbečku na dvorečku.. teďka na tu češtinu čumím. tak furt dokola neříkej že je jen na pc! na pc je oficiální, na xbox je neoficiální ale taky funkční. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 tet ta mise jak jim plamenometem zapaluji políčko marihuany to byla bozi aj dobrý výběr hudby k tomu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.