Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Far Cry 3

Rawmen

Recommended Posts

aktualni dashboard zjistis jednoduse na strankach xboxu aktualni je 2.0.16202 a jakoukoliv oficielni aktualizaci vyssi nez mas v xboxu si rgh zrusis pokud pred tim neprovedes update freeboot image pomoci jruneru ,xebuild gui atd. ofiko update se pouzije az potom jen pro dohrani knihoven avataru a kinectu proto je v dashlaunch v defaultu zamcenej a musi se prejmenovat

tak a ted je toho na mě moc já to vidím tak že bych se chytl tady http://console-forum.net/tema/146075...ramem-j-runner sjel to podle toho návodu a bude to ok ne ?? tam jsou aktuální veci nebo už ne každopádně vám děkuju všem jak mi radíte jste hodní v tom návodu je vše co budu potřebovat že?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jednoduchá rada, extrahuj přes Xbox Image Browser nebo podobný program, hlavně ne přes ISO2GOD a smaž složku System update, po tom nakopíruj na HDD a mělo by ti to jít.

Proč ne přes ISO2GOD ??? Přece ISO2GOD je defaultní základ pro převod her pro RGH i Xmod to jednou psal ve svém návodu.. Já mám RGH více než rok, nikdy jsem žádnou hru nepřeváděl jinak než přes ISO2GOD a nikdy žádný problém. Navíc ISO2GOD taky zmenšuje hru na pravou velikost příklad Fifa street místo 7.5 gb má 3,9 gb atd,navíc ISO2GOD ti hru rozdělí na stejné soubory cca 150 mb kdežto Xbox Image Browser některá hra má třeba 700 malých souborů. Já používám Xbox Image Browser jen na vyextrahování DLC content tak tu neraď nesmysly kámo.

Odkaz ke komentáři

Proč ne přes ISO2GOD ??? Přece ISO2GOD je defaultní základ pro převod her pro RGH i Xmod to jednou psal ve svém návodu.. Já mám RGH více než rok, nikdy jsem žádnou hru nepřeváděl jinak než přes ISO2GOD a nikdy žádný problém. Navíc ISO2GOD taky zmenšuje hru na pravou velikost příklad Fifa street místo 7.5 gb má 3,9 gb atd,navíc ISO2GOD ti hru rozdělí na stejné soubory cca 150 mb kdežto Xbox Image Browser některá hra má třeba 700 malých souborů. Já používám Xbox Image Browser jen na vyextrahování DLC content tak tu neraď nesmysly kámo.

Umíš přes ISO2GOD smazat složku systemupdate? Pokud ano chci vědět jak. ;) to je ten důvod proč mu radím Xbox Image Browser nebo jemu podobný, protože zde máš možnost smazat právě $ystemUpdate a nemusíš aktualizovat DB.. No offense bro, než se začneš navážet ;)

Odkaz ke komentáři

Sice tu někdo píše že díky tomu, že hru rozbalíš přes XboxImageBrowser můžeš smazat složku systemupdate a hra nebude chtít po tobě update a můžeš hrát, tak to je sice pravda, ale hra ti i tak nemusí jít. Hrál jsem na starším DB COD:BO2, hra po mě update nechtěla, spustila se, ale po intru se nespustila první mise, takže holt musíš někdy updatovat.

Odkaz ke komentáři

Sice tu někdo píše že díky tomu, že hru rozbalíš přes XboxImageBrowser můžeš smazat složku systemupdate a hra nebude chtít po tobě update a můžeš hrát, tak to je sice pravda, ale hra ti i tak nemusí jít. Hrál jsem na starším DB COD:BO2, hra po mě update nechtěla, spustila se, ale po intru se nespustila první mise, takže holt musíš někdy updatovat.

Aha, tak díky za objasnění ;)

Odkaz ke komentáři

Tak dohrány hlavní mise, fakt úžasná hra za mně 95/100 ;). Už mi schází jenom obsadit dvě out post a pár loveckých misí cca. 5.. Tím hra pro mně bude uzavřená... Nesbíral sem relikvie.

ty jsi neměl problém s tou misí jak s tím bráchou letíš v té helikoptéře? já sem vždycky zařval jak sem dával ten druhej okruh nad letištěm.. :D

Odkaz ke komentáři

ty jsi neměl problém s tou misí jak s tím bráchou letíš v té helikoptéře? já sem vždycky zařval jak sem dával ten druhej okruh nad letištěm.. :D

člověče, četl jsem to u tebe, že jsi to nemohl udělat, nějak extra problém jsem neměl, udělal jsem to na podruhé, na poprvé jsem si nevšiml pár týpků s RPGčkama, který mně rozmasakrovali a při druhém přeletu nad letištěm jsem také zařval, ale na podruhé jsem si dal pozor a zvládl to ;).

Jinak konec jsem si vybral zachránit kamarády.. Ještě, že jsem tak udělal.. Co jsem koukal na video tak by mě Citra ojela :D a pak zabila :D...

Odkaz ke komentáři

nespoilul voe :D taky sem to letiště dal na podruhý, ty 4 rpg maníci jsou zrádný ... nic nic a najednou je ten vrtulník rozstřílenej na cucky :D jinak já stím užasem souhlasit nemůžu ... příběh mě osobě dost zklamal, spousta nelogických věcí od začátku do kocne a abych se všema záporákama hry bojoval v takových pseudoarénách (čtverec na zemi a jinak nic ) v podobě jedný dlouhý animace, to mě fakt dost zklamalo ... fakt u každýho to tam bylo nemlich to samý a přitom by to šlo krásně i v normálním stylu, nějakej challenge.. a ne tenhle scriptovací maraton like a CoD ....

hru sem si užil a vyrazila zprvu dech, ale potenciál to mělo podstatně větší ... příkladem třeba ... nezničitelný prostředí ( když už ani mrtví neohoří při plamenometný palbě a blikaj tam po boji jak světlušky, tj lol ) a marně sem vyhlížel nějakou opravdovou džungli, ne těch pár stromků na jedno místě, něco jako bylo u toho chrámu citry.. pořádně temná a nepropustitelná jungle x) tak snad jindy

Odkaz ke komentáři

Chlapi taky nemůžu tu misi na tom letišti udělat a 4RPG tam rozhodně nemám je jich tam 7 pokud sem dobře počítal a stříli z těch bazuk jak z kulometu nad tim letištěm nevydržím ani 5 vteřin nesetkal se s tím taky někdo?

jo já :D tak minimálně 14 pokusů bylo :D málem mě to stálo i ovladač. nechápu to jestli tam mám nějakej bug ale at strilim do ceho chci tak proste ne a ne :D

Odkaz ke komentáři

Tedy uz se to tu probiralo, ale odpoved jsem nezaregistroval..Mam napaleno hafo her, jeste se mi nestalo, aby nic nefungovalo, ale u teto hry jsem uz vyhodil 4 DVD, ani jedno mi nefungovalo..pri loadingu se xbox sekne a lze vypnout jen vysunutim, nebo vypinacem. Hlasku se mi podarilo odchytit asi 2x a jen to napise ze zdroj(DVD) je necitelny..Podotykam, ze jsem stahnul uz dve verze, ale nefungovala zadna..palim na 2.4x, DVD Verbatim, hra je i po stazeni proverena, nikde zadna chyba, ale proste se nespusti..vyresil to nekdo, co s tim? diky za odpovedi.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu