TomasM Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 aktualni dashboard zjistis jednoduse na strankach xboxu aktualni je 2.0.16202 a jakoukoliv oficielni aktualizaci vyssi nez mas v xboxu si rgh zrusis pokud pred tim neprovedes update freeboot image pomoci jruneru ,xebuild gui atd. ofiko update se pouzije az potom jen pro dohrani knihoven avataru a kinectu proto je v dashlaunch v defaultu zamcenej a musi se prejmenovat tak a ted je toho na mě moc já to vidím tak že bych se chytl tady http://console-forum.net/tema/146075...ramem-j-runner sjel to podle toho návodu a bude to ok ne ?? tam jsou aktuální veci nebo už ne každopádně vám děkuju všem jak mi radíte jste hodní v tom návodu je vše co budu potřebovat že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 ne nepůjde poslal jsem ti pm kde máš návod a jak psaly víš založ téma v jtag sekci třeba jak na upgrade tam ti porodí tady už to nespamuj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Tak už chvíli hraju na tom jižním ostrově a musím říct, že docela obtížnost se zvedla. Znova musím říct, že prostě nejlepší hra poslední doby, klidně bych jí i nominoval na hru roku 2012 možná i 2013 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Jednoduchá rada, extrahuj přes Xbox Image Browser nebo podobný program, hlavně ne přes ISO2GOD a smaž složku System update, po tom nakopíruj na HDD a mělo by ti to jít. Proč ne přes ISO2GOD ??? Přece ISO2GOD je defaultní základ pro převod her pro RGH i Xmod to jednou psal ve svém návodu.. Já mám RGH více než rok, nikdy jsem žádnou hru nepřeváděl jinak než přes ISO2GOD a nikdy žádný problém. Navíc ISO2GOD taky zmenšuje hru na pravou velikost příklad Fifa street místo 7.5 gb má 3,9 gb atd,navíc ISO2GOD ti hru rozdělí na stejné soubory cca 150 mb kdežto Xbox Image Browser některá hra má třeba 700 malých souborů. Já používám Xbox Image Browser jen na vyextrahování DLC content tak tu neraď nesmysly kámo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Proč ne přes ISO2GOD ??? Přece ISO2GOD je defaultní základ pro převod her pro RGH i Xmod to jednou psal ve svém návodu.. Já mám RGH více než rok, nikdy jsem žádnou hru nepřeváděl jinak než přes ISO2GOD a nikdy žádný problém. Navíc ISO2GOD taky zmenšuje hru na pravou velikost příklad Fifa street místo 7.5 gb má 3,9 gb atd,navíc ISO2GOD ti hru rozdělí na stejné soubory cca 150 mb kdežto Xbox Image Browser některá hra má třeba 700 malých souborů. Já používám Xbox Image Browser jen na vyextrahování DLC content tak tu neraď nesmysly kámo. Umíš přes ISO2GOD smazat složku systemupdate? Pokud ano chci vědět jak. ;) to je ten důvod proč mu radím Xbox Image Browser nebo jemu podobný, protože zde máš možnost smazat právě $ystemUpdate a nemusíš aktualizovat DB.. No offense bro, než se začneš navážet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Sice tu někdo píše že díky tomu, že hru rozbalíš přes XboxImageBrowser můžeš smazat složku systemupdate a hra nebude chtít po tobě update a můžeš hrát, tak to je sice pravda, ale hra ti i tak nemusí jít. Hrál jsem na starším DB COD:BO2, hra po mě update nechtěla, spustila se, ale po intru se nespustila první mise, takže holt musíš někdy updatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Sice tu někdo píše že díky tomu, že hru rozbalíš přes XboxImageBrowser můžeš smazat složku systemupdate a hra nebude chtít po tobě update a můžeš hrát, tak to je sice pravda, ale hra ti i tak nemusí jít. Hrál jsem na starším DB COD:BO2, hra po mě update nechtěla, spustila se, ale po intru se nespustila první mise, takže holt musíš někdy updatovat. Aha, tak díky za objasnění ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Já to třeba jinak než přez iso extract nedělám za A) na mý šunce trvá ISO2GOD klidně hodinu a to mě nebaví (přez extract je to rozbalený za deset minut) B) nikdy s takhle udělanou hrou nebyl problém :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 (upraveno) co říkáte na multiplayer??? Zkoušel jste někdo? Má cenu si za těch 800 MS Points koupit ten Uplay passport? Předem díky za vaše postřehy. Upraveno Prosinec 8, 2012 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Tak dohrány hlavní mise, fakt úžasná hra za mně 95/100 ;). Už mi schází jenom obsadit dvě out post a pár loveckých misí cca. 5.. Tím hra pro mně bude uzavřená... Nesbíral sem relikvie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaruiCZE Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Chci se zeptat,má to oproti PC verzi nějaké bugy ? Ať vím jestli to má fakt cenu na konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Tak dohrány hlavní mise, fakt úžasná hra za mně 95/100 ;). Už mi schází jenom obsadit dvě out post a pár loveckých misí cca. 5.. Tím hra pro mně bude uzavřená... Nesbíral sem relikvie. ty jsi neměl problém s tou misí jak s tím bráchou letíš v té helikoptéře? já sem vždycky zařval jak sem dával ten druhej okruh nad letištěm.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 ty jsi neměl problém s tou misí jak s tím bráchou letíš v té helikoptéře? já sem vždycky zařval jak sem dával ten druhej okruh nad letištěm.. :D člověče, četl jsem to u tebe, že jsi to nemohl udělat, nějak extra problém jsem neměl, udělal jsem to na podruhé, na poprvé jsem si nevšiml pár týpků s RPGčkama, který mně rozmasakrovali a při druhém přeletu nad letištěm jsem také zařval, ale na podruhé jsem si dal pozor a zvládl to ;). Jinak konec jsem si vybral zachránit kamarády.. Ještě, že jsem tak udělal.. Co jsem koukal na video tak by mě Citra ojela :D a pak zabila :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 nespoilul voe :D taky sem to letiště dal na podruhý, ty 4 rpg maníci jsou zrádný ... nic nic a najednou je ten vrtulník rozstřílenej na cucky :D jinak já stím užasem souhlasit nemůžu ... příběh mě osobě dost zklamal, spousta nelogických věcí od začátku do kocne a abych se všema záporákama hry bojoval v takových pseudoarénách (čtverec na zemi a jinak nic ) v podobě jedný dlouhý animace, to mě fakt dost zklamalo ... fakt u každýho to tam bylo nemlich to samý a přitom by to šlo krásně i v normálním stylu, nějakej challenge.. a ne tenhle scriptovací maraton like a CoD .... hru sem si užil a vyrazila zprvu dech, ale potenciál to mělo podstatně větší ... příkladem třeba ... nezničitelný prostředí ( když už ani mrtví neohoří při plamenometný palbě a blikaj tam po boji jak světlušky, tj lol ) a marně sem vyhlížel nějakou opravdovou džungli, ne těch pár stromků na jedno místě, něco jako bylo u toho chrámu citry.. pořádně temná a nepropustitelná jungle x) tak snad jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukennukem Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Chlapi taky nemůžu tu misi na tom letišti udělat a 4RPG tam rozhodně nemám je jich tam 7 pokud sem dobře počítal a stříli z těch bazuk jak z kulometu nad tim letištěm nevydržím ani 5 vteřin nesetkal se s tím taky někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Chlapi taky nemůžu tu misi na tom letišti udělat a 4RPG tam rozhodně nemám je jich tam 7 pokud sem dobře počítal a stříli z těch bazuk jak z kulometu nad tim letištěm nevydržím ani 5 vteřin nesetkal se s tím taky někdo? jo já :D tak minimálně 14 pokusů bylo :D málem mě to stálo i ovladač. nechápu to jestli tam mám nějakej bug ale at strilim do ceho chci tak proste ne a ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukennukem Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 no jsem přesně to samé ovladač už se i proletěl naštěstí na gauč a udělal jsi to nakonec nebo si to vzdal tak jako ja? jo a ještě dotaz ti co to udělali měli jste stáhlý update nebo jste to hráli bez update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 ne neudělal, nemám na to nervy už. a zkoušel jsem to bez title update a i s ním a nic :D furt stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 tak ste kluci asi křivý :D.. a hrál jsem to bez TU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 jasně že 4 tam nejsou, přesně jsem to nepočítal .. z prvního neúspěchu sem věděl kde jsou takže už sem měl namířeno předtím než vystřelili :D jojo zlatá ochočená myš .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 dany_ napadlo mně, zkus mi poslat save jestli je to možné a bude fungovat na mé konzoli, tak to zkusím uhrát. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 dany_ napadlo mně, zkus mi poslat save jestli je to možné a bude fungovat na mé konzoli, tak to zkusím uhrát. ;) díky za ochotu ale já už sem ten save smazal a začnu to hrát znovu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burr0head Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Tedy uz se to tu probiralo, ale odpoved jsem nezaregistroval..Mam napaleno hafo her, jeste se mi nestalo, aby nic nefungovalo, ale u teto hry jsem uz vyhodil 4 DVD, ani jedno mi nefungovalo..pri loadingu se xbox sekne a lze vypnout jen vysunutim, nebo vypinacem. Hlasku se mi podarilo odchytit asi 2x a jen to napise ze zdroj(DVD) je necitelny..Podotykam, ze jsem stahnul uz dve verze, ale nefungovala zadna..palim na 2.4x, DVD Verbatim, hra je i po stazeni proverena, nikde zadna chyba, ale proste se nespusti..vyresil to nekdo, co s tim? diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Já ti poradím kup si originálku!!! Bože to jsou komentáře, nemůžete si jednou za čas koupit hru za litr když ta hra za to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Takovej mozna blbej dotaz...na co tam je moznost ULOZIT, kdyz to stejne nikdy ulozit nejde??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.