Jindrous Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Prosím o návod pro blbý na rozběhání sítě mezi pc a psx přes wifi - na pc mi jde net a mm tam i wifi kartu připravenou pro psx3,ale nevím jak na to díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 co myslis tim psx3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 PSX 3-playstation 3 Pokud mas Wifi router nebo Wifi klic jinak se s PS 3 na NET nepripojis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 mám normální wifi kartu v pc a plastation 3 má taky wifi kartu,nebo ne?Potom to musí jít napojit na net a sdílet disk s pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 řekni mi v čem je problém chjo, skus :google: návod:http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/connectwireless.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Hmm, ja mam PS3 pripojenu normalne, cez kabel, ale myslim, ze by to nemal byt problem...proste daj v pc zdielat net, nastav IP adresu sietovej karty cez ktoru sa budes pripajat napr. 192.168.0.1 a masku na 255.255.255.0 a skus sa pripojit ;) Neskusal som to cez wifi, tak neviem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Hm...nejlepší je na tohle mít Vistu.Jinak kompletní návod najdeš na stránce www.sony-playstation.cz samozřejmě v češtině! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Listopad 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Hm...nejlepší je na tohle mít Vistu.Jinak kompletní návod najdeš na stránce www.sony-playstation.cz samozřejmě v češtině! Dej mi prosím přímý link na ten návod v cz jazyce - já se z toho picnu , snad to udělám,možná by byl asi lepší koupit rovnou Acces Point - wifi router - co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Listopad 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Potřeboval bych prosím znovu napsat ty ip adresy - jaké údaje mají být na wifi kartě v pc a jaké v playstation 3,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Ved vravim - karta v PC 192.168.0.1 a masku na 255.255.255.0. A v PS3 nechaj automatic, alebo neviem ako to tam je, netreba tam zadavat nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Listopad 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Ved vravim - karta v PC 192.168.0.1 a masku na 255.255.255.0. A v PS3 nechaj automatic, alebo neviem ako to tam je, netreba tam zadavat nic...[/quoteJeště je tam položka v kartě v PC výchozí brána a DNS server to má být prázdné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Listopad 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Ted jsem to zkoušel podle tebe a píše to "The acces oint was not detected" :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 ja prave neviem ci to funguje, nemam vyskusane. mam PS3 zapojenu tiez cez pc, ale kablom a tam to funguje takto. Branu a dnsko netreba nastavovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.