Nepstr Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2012 Ahoj zakládám toto téma pro fanoušky Metal Gear Solid na PSP ;) Začnem třeba tím jaký je váš nejoblíbenejší díl ? :) Btw toto tema je jen pro fanousky/hrace Metal gearu nepište mi sem treba o tom jak flashnout psp atd (i to se mi stalo :D ) Díky za pochopení a Enjoy :) Citovat
martinmasor Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2012 Rozhodne peace walker, i když mě štve, že neobsahuje podporu pro online multiplayer. Citovat
Nepstr Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2012 Přesně tak Peace Walker je nejlepší ;) Btw nemas link na stazeni Metal Gear Solidu toho z PS1 ? Ten je taky (Az na grafiku :D ) Dobrej nejak jsem ho na psp nemohl najit nasel jsem jen vzdy 1 cz a druhe tam nebylo :( Citovat
pitris97 Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2012 Tak mě bavil Peace Walker ,,, ale jen do druhe mise protože mě furt killily :D Na mě moc hardcore hra :D Citovat
Nepstr Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2012 Tak mě bavil Peace Walker ,,, ale jen do druhe mise protože mě furt killily :D Na mě moc hardcore hra :D :D Jde o cvik no :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.