Nepstr Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Ahoj zakládám toto téma pro fanoušky Metal Gear Solid na PSP ;) Začnem třeba tím jaký je váš nejoblíbenejší díl ? :) Btw toto tema je jen pro fanousky/hrace Metal gearu nepište mi sem treba o tom jak flashnout psp atd (i to se mi stalo :D ) Díky za pochopení a Enjoy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinmasor Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Rozhodne peace walker, i když mě štve, že neobsahuje podporu pro online multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Přesně tak Peace Walker je nejlepší ;) Btw nemas link na stazeni Metal Gear Solidu toho z PS1 ? Ten je taky (Az na grafiku :D ) Dobrej nejak jsem ho na psp nemohl najit nasel jsem jen vzdy 1 cz a druhe tam nebylo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Tak mě bavil Peace Walker ,,, ale jen do druhe mise protože mě furt killily :D Na mě moc hardcore hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Tak mě bavil Peace Walker ,,, ale jen do druhe mise protože mě furt killily :D Na mě moc hardcore hra :D :D Jde o cvik no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.