Ještě stále funguje moje připojení na prehistorickém protokolu Ipv4.
Předevčírem jsem dostal nabídku od svého poskytovatele na přechod na Ipv6 zatím si nejsem tak úplně jistý tím do čeho bych to šel. A jestli bych si spíš nezhoršil celkově :-?
Zajímalo by mě několik věcí ohledně protokolu Ipv6:
Začal bych tedy tím jestli v době: v roce 2010 už některý poskytovatel nabízel připojení přes tento protokol (IPV6) ne jen u nás. Myslím, že to zrovna začalo ve Velké Británii, ale jistý si tím nejsem jestli někdo víte rád se nechám poučit :)
Další věc je: co mě přinese nového připojení přes protokol Ipv6?
Mohu očekávat některá zlepšení?
Lepší stabilita internetu, lepší ping, lepší hratelnost her po internetu, získám tak plně věřejnou a pevnou IP adresu, žádné laggy pro hry online, ?
Po přechodu na Ipv6 neztratím tak plnou podporu ještě příležitostně používat starý protokol Ipv4 ?
Kolik z vás už jede na protokolu Ipv6 ?
Jaké jsou vaše zkušenosti a praxe sním?
Jsou tam nějaké rozdíly o proti původnímu protokolu Ipv4?
Otázka
brians
Zdravím,
Ještě stále funguje moje připojení na prehistorickém protokolu Ipv4.
Předevčírem jsem dostal nabídku od svého poskytovatele na přechod na Ipv6 zatím si nejsem tak úplně jistý tím do čeho bych to šel. A jestli bych si spíš nezhoršil celkově :-?
Zajímalo by mě několik věcí ohledně protokolu Ipv6:
Začal bych tedy tím jestli v době: v roce 2010 už některý poskytovatel nabízel připojení přes tento protokol (IPV6) ne jen u nás. Myslím, že to zrovna začalo ve Velké Británii, ale jistý si tím nejsem jestli někdo víte rád se nechám poučit :)
Další věc je: co mě přinese nového připojení přes protokol Ipv6?
Mohu očekávat některá zlepšení?
Lepší stabilita internetu, lepší ping, lepší hratelnost her po internetu, získám tak plně věřejnou a pevnou IP adresu, žádné laggy pro hry online, ?
Po přechodu na Ipv6 neztratím tak plnou podporu ještě příležitostně používat starý protokol Ipv4 ?
Kolik z vás už jede na protokolu Ipv6 ?
Jaké jsou vaše zkušenosti a praxe sním?
Jsou tam nějaké rozdíly o proti původnímu protokolu Ipv4?
Děkuji předem za odpovědi
Upraveno uživatelem briansOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.