Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Obnovení corrupted profile


Dupenka

Recommended Posts

Návod na obnovení corrupted profilu:

Protože se mi nedávno poničil můj profil - hlásí corrupted profile, při updatu DB na mém RGH pomocí programu J-Runner, neboť jsem asi pravděpodobně měl flagnutou konzoli, proto jsem vytvořil tento návod, který jsem i sám vyzkoušel. četl jsem lae že to všem a vždy nemusí fungovat.

Zde si stáhnete potřebné programy, obsahuje USBXTAFGUI, ConFlag Remover a Modio: http://ulozto.cz/xcqxnwK/xbox-rar

Budete ještě potřebovat flešku, kterou naformatujete v xboxu:

1. Strčíte flešku do Xboxu.

2. Najedete do NXE, nesmíte být ve FSD.

3. Zmáčknete xbox tlačítko na ovládači → Settings → System settings → Storage → najedete na vaši flešku, zmáčknete A a vyberete Configurate Now.

4. Dále ve Storage najedete do příslušného uložiště, buď Hard Drive nebo Memory Unit, kde máte uložený svůj profil → tam zvolíte Gamer Profiles, zvolíte váš corrupted profile stisknutím A a dáte Move a přesunete na vaši nakonfigurovanou flešku.

5.Otevřeme USBXTAFGUI → zvolíme File, Open Device Sector → proklikáme se profilem až na poslední položku (měla by být pojmenovaná asi takto: E000006948B99DB2) a přetáhneme do PC.

6. Otevřeme ConFlag Remover → Open File → Remove Flag → vytvoří se nový soubor s koncovkou bak (E000006948B99DB2.bak), který je záložní, stále budeme potřebovat ten původní, nyní již opravený.

7.Otevřeme Modio → v Quick Action zvolíme Open a Save a najdeme opravený profil (E000006948B99DB2), otevře se nám okno kde dole vpravo zmáčkneme Rehash and Resign.

8. Znovu otevřeme USBXTAFGUI, najedeme k původnímu profilu (E000006948B99DB2), který smažeme a nahradíme našim opraveným.

9. Flešku opět strčíme do xboxu a profil přesuneme do jednoho z uložišť xboxu a přihlásíme se na tento profil, který by měl být funkční.

Chtěl bych ještě dodat, že se mi u některých her nezobrazují všechny nebo úplně všechny obrázky achievementů, ale počet G je stejný jako předtímto problémem. Problém se zobrazovaním obrázku achievementů by se možná dal vyřešit spuštěním dané hry, u které se nezobrazují a xko by mělo ze hry ty obrázky stáhnout. Takto jsem toho využil, když se mi obrázky nezobrazovali proože jsem neměl dostatek místa na HDD nebo MU xboxu, po uvolnění místa jsem spustil hru a obrázky se mi načetli.

Upraveno uživatelem Dupenka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu