xvostokx Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 (upraveno) Zdravim, mám RGH, FSD 3.042, ostatní dvou diskové hry bez problému (Witcher 2, Max Payne 3) a mám problém se spuštěním BF3. Do menu se dostanu (spouštim přez disc 2 default.xex, content z disc 1 jsem hodil na interní disk (hdd1) prej je to ten HD Pack) ale když dám singleplayer, continue game (hrál jsem to na malé tv ale rád bych si to zahrál na velkym) a napíše mi to ať vložim disk se singleplayerem, dám OK napíše mi to ať vložim disk s MP... A já už fakt neivm... ještě to zkusim že ten content vrátim zase zpátky na disc 1 tak uvidíme Ještěm napadlo jestli to není tim že mám hru rozbalenou, né v GOD... hru jsem tka už stáhl, dá se pak to dvd 2 zabalit zpět do iso a předěkat na god? Upraveno Listopad 30, 2012 uživatelem xvostokx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Proč to spouštíš přes default.xex, proč nenajedeš do game library a nezpustíš hru, na co pak máš FSD? Jestli je to v godu a nebo jetstli je to rozbalené to je jedno, hlavně to musíš mít správně nakopírované content/16x0/IDhry/disk 1 a disk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Už to jede, jen je to bez HD packu ale tak hlavně že to faká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.