skiz- u suck Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Ahoj, mám otázku, nevíte někdo jak spustit GTA San Andreas na Xbox 360 s RGH? Stáhl jsem si SA, jenomže to je jenom pro Xbox a ne pro 360, takže musím nějak udělat zpětnou kompatibilitu, ale vůbec nevím, jak na to :(, poradí někdo jak to spustit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.88 Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 delete..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Deset vteřin googlení, ZDE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 (upraveno) Googlil jsem více, jak půl hodiny ;) a všechno doesn't work, proto píšu, zde jestli někdo poradí, ale našel jsem něco dalšího tak třeba to bude fungovat ;) Upraveno Prosinec 2, 2012 uživatelem skiz- u suck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Prosím LOCK nebo DELETE topicu, vykašlal jsem se na to. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxihaluz Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Ja som stahoval cez torrent na TPB. Neviem teraz ktory presne ale skus "GTA San Andreas [XBOX360][PAL][GER+ENG][PXOR]". Rozbalis cez ISO2GOD, nakopirujes do xboxu a malo by ist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Ja som stahoval cez torrent na TPB. Neviem teraz ktory presne ale skus "GTA San Andreas [XBOX360][PAL][GER+ENG][PXOR]". Rozbalis cez ISO2GOD, nakopirujes do xboxu a malo by ist. Zavádějící odpověď - právě jsem GTA San Andreas [XBOX360][PAL][GER+ENG][PXOR] chtěl převézt přes Iso2good v.1.3.6. a hned při načítání Iso souboru dojde k chybě. Nenajde .xex soubor - tudíž se jedná o amatérsky předělané GTA SA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxihaluz Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Pisal som ze si niesom isty. Toto bolo najstahovanejsie a s kladnymi ohlasmi kde pisali ze im to funguje bez problemov na RGH konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Pisal som ze si niesom isty. Toto bolo najstahovanejsie a s kladnymi ohlasmi kde pisali ze im to funguje bez problemov na RGH konzole. Bohužel nefunguje. Moc mě to mrzí, protože jsem veliký fanoušek této serie her. Jde to pouze dát na DVD - nainstalovat na HDD a hrát, ale přes Iso2good to protáhnout nejde. Je mi to líto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melicar Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 protahni to pres jinej program ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 protahni to pres jinej program ;-) No čau. Tak právě jsem to protáhl přes Xbox_Image_Browser_v2_9_0_350 - hodil na flash - dal do HDD na můj Xbox360 JTAG/RGH FSD3 Rozjede se to jako Xbox 1 hra za par vteřin to vypíše jakousi chybu v Original Xbox rámečku a pošle zpět do hlavního FSD3 menu. Došli mi nápady jak na to. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melicar Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 jakou chybu? napis ji :) vis ono se spatne radi kdz nevis o co jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxihaluz Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Dnes som mal prave podobny problem ked som sa snazil spojazdnit Underground 2 :). Pri spusteni hry mi pisalo hlasku "This original xbox game has encountered a problem and cannot continue".. pomohol mi tento navod - http://www.xbox360iso.com/tutorial-fastest-way-t558886.html ..linky tam su uz nefunkcne ale podla nazvu ich najdes aj inde. Upol by som ich ale niektore subory boli velke a ja mam dost mizerny upload :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Ahoj, já stáhl tuhle verzi: deleted iso pak prohnal ISO2GOD a nahrál na externí HDD do složky kam nahrávám arkády a dema a hra v pohodě šlape.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.