Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA SA jak spustit na RGH?


skiz- u suck

Recommended Posts

Ahoj,

mám otázku, nevíte někdo jak spustit GTA San Andreas na Xbox 360 s RGH?

Stáhl jsem si SA, jenomže to je jenom pro Xbox a ne pro 360, takže musím nějak udělat zpětnou kompatibilitu, ale vůbec nevím, jak na to :(, poradí někdo jak to spustit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Ja som stahoval cez torrent na TPB. Neviem teraz ktory presne ale skus "GTA San Andreas [XBOX360][PAL][GER+ENG][PXOR]". Rozbalis cez ISO2GOD, nakopirujes do xboxu a malo by ist.

Zavádějící odpověď - právě jsem GTA San Andreas [XBOX360][PAL][GER+ENG][PXOR] chtěl převézt přes Iso2good v.1.3.6. a hned při načítání Iso souboru dojde k chybě. Nenajde .xex soubor - tudíž se jedná o amatérsky předělané GTA SA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pisal som ze si niesom isty. Toto bolo najstahovanejsie a s kladnymi ohlasmi kde pisali ze im to funguje bez problemov na RGH konzole.
Bohužel nefunguje. Moc mě to mrzí, protože jsem veliký fanoušek této serie her. Jde to pouze dát na DVD - nainstalovat na HDD a hrát, ale přes Iso2good to protáhnout nejde. Je mi to líto.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

protahni to pres jinej program ;-)

No čau. Tak právě jsem to protáhl přes Xbox_Image_Browser_v2_9_0_350 - hodil na flash - dal do HDD na můj Xbox360 JTAG/RGH FSD3 Rozjede se to jako Xbox 1 hra za par vteřin to vypíše jakousi chybu v Original Xbox rámečku a pošle zpět do hlavního FSD3 menu. Došli mi nápady jak na to. Poradí někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes som mal prave podobny problem ked som sa snazil spojazdnit Underground 2 :). Pri spusteni hry mi pisalo hlasku "This original xbox game has encountered a problem and cannot continue".. pomohol mi tento navod - http://www.xbox360iso.com/tutorial-fastest-way-t558886.html ..linky tam su uz nefunkcne ale podla nazvu ich najdes aj inde. Upol by som ich ale niektore subory boli velke a ja mam dost mizerny upload :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu