ges.hc Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 (upraveno) zdravím vás pánové chtěl bych vás poprosit jestli by mi někdo neporadil jak mám nahrát jinej Firmware před nedávnej no už je to nějakj ten pátek :-) nainstalovat a všechno bylo v poho ale narazil jsem na program pod jménem ( pspkvm ) a ten vůbec nemůžu rozběhat tak jsem si právě myslel že to bude tímto !!! tak předem děkuji za radu a když to chci přeinstalovat tam to píše chybu THE GAME COULD NOT BE STARTED (DADADADA) Upraveno Prosinec 4, 2012 uživatelem ges.hc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ges.hc Odesláno Prosinec 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 to se tu nenajde někdo kdo by mi pomohl????? prosím moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 stáhni si aktualizaci 6.60 a pak si tam dej pomocí návodu v sekci tutoriály CFW 6.60 PRO C CIPL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.