Double-o-snake Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Zdravím, už druhej den mám takovej problém. Na Vitě mi furt bliká PS button, ale konzole na nic nereaguje. Nejde vypnout, nabýt, nic. Může mi někdo poradit, co s tím? Za odpověď předem děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 podržet vypínací tlačítko 30 sec. pak restartovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Double-o-snake Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Žádný tlačítko nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 a máš ji nabitou? jakou barvou ti bliká PS tlačítko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Double-o-snake Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 mám nabito na plno. Bliká modrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 jak radil javak, držet 30 vteřin tlačítko vypnutí => PS tlačítko přestane blikat úplně poté zapni Vitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Double-o-snake Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Opraveno, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jojo Lieskovský Odesláno Srpen 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2018 Ahojte mám problém s vitou keď ju zapnem tak sa mi tam ukáže ps logo a ďalej nič skúšal som ju resetnúť normálne a skúšal som ju resetnúť aj cez safe mode ale nič nepomohlo prosím poraďte čo mám robiť aby mi tá vita znovu išla budem rád ak poradíte dikes:):):):):):):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Srpen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2018 servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Double-o-snake
Zdravím, už druhej den mám takovej problém. Na Vitě mi furt bliká PS button, ale konzole na nic nereaguje. Nejde vypnout, nabýt, nic. Může mi někdo poradit, co s tím? Za odpověď předem děkuju.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.